جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه کشک بادمجان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه کشک بادمجان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 369 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کشک بادمجان
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای کشک بادمجان

مواد لازم مقدار لازم
بادمجان1 کیلوگرم
نمک به میزان لازم
زردچوبه1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نعنا خشک3 قاشق
پیاز1 عدد بزرگ
سیر6 حبه
گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
کشک نصف پیمانه
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها
برای تهیه کشک بادمجون ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت بادمجان ها درون آب و نمک بماند تا تلخی آن ها گرفته شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان
بادمجان ها را از آب خارج کرده و آبکشی کنید سپس آن ها را با روغن به آرامی سرخ کنید سعی کنید تا بادمجان ها فقط نرم شوند البته این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان‌پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آورید و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله سوم :سرخ کردن پیازها
در ادامه پیاز را بردارید سپس پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و در ماهیتابه به همراه مقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شوند به پیاز خود توجه کامل را داشته باشید تا پیاز ها نسوزند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله چهارم :افزودن ادویه ها
پس از اینکه پیاز ها کمی سرخ و کاراملی شدند زرد چوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبه بخورد پیاز ها برود و پیاز ها طعم بگیرند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله پنجم :له کردن بادمجان ها
پس از اضافه کردن و تفت دادن زردچوبه و پیاز داغ زمان این است که بادمجان هایی را که از قبل سرخ کرده اید را با کمک گوشتکوب له کنید.می توانید به جای گوشت کوب از چنگال استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله ششم :افزودن سیر
بادمجان های له شده را به پیاز داغ هایتان اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید
سیر را نیز می توانید رنده و یا خرد کنید و به بادمجان اضافه کنید. بسیاری از افراد سیر را با پیاز سرخ می کنند این کار کاملا سلیقه ای می باشد.در ادامه نعنا خشک ها را نیز به این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله هشتم :اضافه کردن کشک
بعد از این که این مواد کشک بادمجان را با یکدیگر تفت دادید زمان اضافه کردن کشک می باشد. برخی افراد کشک را هنگام سرو کردن اضافه می کنند و برخی افراد کشک را هنگام طبخ این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
 
بالا پایین