جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 430 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
شما می‌توانید این شیرینی سنتی ایرانی را همانند دیگر کیک و شیرینی‌ها با فر و بدون فر و داخل تابه یا فر دست‌ساز تهیه کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
کماج همدان طعم و مزه بی‌نظیری دارد. این کماج خوشمزه را با یک دستور فوق‌العاده به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید برای دورهمی و مهمانی‌های خود آن را تهیه و به همراه یک لیوان چای نوش جان کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
برای تهیه این شیرینی نیازی به خمیرمایه ندارید و همه مواد هم به پیمانه و هم گرم گفته شده است که بتوانید به راحتی اندازه‌گیری کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کماج همدانی را یاد بگیرید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه کماج همدانی

ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد


روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه


آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه


پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای رومال کماج

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله اول

ابتدا همه مواد را اندازه بگیرید.‌ می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی برای اندازه‌گیری استفاده کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
سپس ماست را داخل یک کاسه بریزید و بیکنیگ پودر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا ماست پفکی و کمی حجیم شود. سفیده را از زرده تخم‌مرغ جدا کنید و زرده را برای رومال کنار بگذارید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله دوم

شکر و سفیده تخم‌مرغ و ماست را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن‌ها را اضافه کنید و هم بزنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل با هم مخلوط و سه بار الک و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید تا خمیر جمع شود. اصلا نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
بالا پایین