طرز تهیه کوکو ماکارونی:
مرحله اول
برای تهیه کوکوی ماکارونی خوشمزه در ابتدای کار سی*ن*ه مرغ را درون یک قابلمه حاوی آب قرار داده و آنرا روی حرارت ملایم می گذاریم، سپس اجازه می دهیم سی*ن*ه مرغ به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز شود.
مرحله دوم
زمانی که سی*ن*ه مرغ کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه سی*ن*ه مرغ را به همراه پیاز، فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به تابه می افزاییم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و کاراملی شود، سپس قارچ را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ تبخیر شود. حالا فلفل دلمه ای را به همراه ذرت و سی*ن*ه مرغ به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه سوسیس را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد کاملا سرخ شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود.
مرحله ششم
زمانی که مواد کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس پنیر پیتزا را به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه اجازه می دهیم مواد کوکو کاملا خنک شوند. حالا یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس ماکارونی فرمی را درون قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم ماکارونی به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شده و کاملا نرم شوند.