جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه کیک دینگ دانگ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام طرز تهیه کیک دینگ دانگ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 257 بازدید, 17 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کیک دینگ دانگ
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک کاملا خنک شد، روی کیک را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. در همین حین مواد فیلینگ را آماده می کنیم
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله هشتم
حالا درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را به همراه آب سرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه خامه را درون یک کاسه قابل حرارت می ریزیم، سپس روی مایکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله نهم
در این مرحله پودر ژلاتین را به خامه گرم شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ذرات ژلاتین در خامه حل شود. در ادامه مخلوط خامه و ژلاتین را به مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و خودش را نگیرد.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله دهم
حالا خامه قنادی را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا خامه فر بگیرد، سپس به آرامی مخلوط ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله یازدهم
در این مرحله کیک را از یخچال خارج می کنیم، سپس کیک را به ۲ لایه مساوی از ارتفاع تقسیم می کنیم و از مخلوط خامه قنادی به صورت ضخیم روی کیک می مالیم، سپس لایه بعدی کیک را روی خامه قنادی قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله دوازدهم
حالا مجددا کیک را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. در همین حین مواد گاناش را آماده می کنیم. در ابتدا درون یک کاسه مناسب قابل حرارت شکلات چیپسی را به همراه خامه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله سیزدهم
در این مرحله کاسه را درون مایکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شکلات چیپسی و خامه ذوب شود. زمانی که خامه و شکلات کاملا ذوب شد هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله چهاردهم
در نهایت اجازه می دهیم دمای گاناش کاهش پیدا کند و خنک شود. در ادامه کیک را از یخچال خارج می کنیم، سپس گاناش را روی کیک می ریزیم و مجددا به مدت ۱ ساعت تا زمان سرو درون یخچال قرارر می دهیم. نوش جان.
 
بالا پایین