جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه کیک نخودچی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام طرز تهیه کیک نخودچی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 185 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کیک نخودچی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
کیک نخودچی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود،
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مواد لازم کیک نخودچی
آرد قنادی۱ لیوان
آرد نخودچی۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پوست پرتقال۱ قاشق مرباخوری
اسانس پرتقال۵ قطره
کنجدبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
طرز تهیه کیک نخودچی

مرحله اول
برای تهیه کیک نخودچی خوشمزه ابتدا پرتقال را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم. در ادامه پوست پرتقال را به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه پوست پرتقال را درون یک کاسه قرار می دهیم و مقداری آب سرد روی آن می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
پس از گذشت ۳۰ دقیقه پوست پرتقال را درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. در ادامه یک قابلمه انتخاب می کنیم، سپس پوست پرتقال ها را درون آن می ریزیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجاره می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه پس از جوش آمدن آب پوست پرتقال ها را مجددا آبکش می کنیم، سپس درون قابلمه قرار می دهیم و این کار را ۲ الی ۳ بار انجام می دهیم تا تلخی پوست پرتقال ها گرفته شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله چهارم
حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد کش دار و سفید شود. در ادامه شیر را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله پنجم
در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و اسانس پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درون یک کاسه جداگانه آرد قنادی، آرد نخودچی و بکینگ پودر را می ریزیم، سپس ۲ مرتبه الک می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم، سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس با مقداری روغن کف قالب را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله هفتم
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب مورد نظر می ریزیم، سپس چند بار محکم قالب را روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون مایه کیک کاملا از بین برود.
 
بالا پایین