جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 173 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون ترکی :
سی*ن*ه ی بوقلمون چرخ کرده1 عدد
جو پرک یک سوم فنجان
شیر بدون چربی یک چهارم فنجان
تخم مرغ1 عدد
سس فلفل قرمزیک سوم فنجان
پیاز کوچک، ریز خرد شده1 عدد
فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده1 عدد
سس وستر شایر 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس گوجهبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز تهیه گوشت بوقلمون :
ابتدا جوها را پاک کنید و بشویید، سپس در یک کاسه کوچک جو دو سر و شیر را مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 10 دقیقه شیر جذب جو پرک ها شود.



جو دو سر جذب شده و تمام مواد را - به جز سس گوجه فرنگی - در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. و به خوبی مخلوط کنید و ورز بدهید.



یک قالب 9x13 را با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را به صورت نان در آورید و در قالب قرار بدهید آن را صاف کنید. روی آن را با برس سس گوجه فرنگی بزنید.



فر را روی حرارت 350 درجه قرار بدهید و به مدت 50 دقیقه بپزید. اجازه بدهید کاملا بپزد، مراقب باشید نسوزد. زیرا میزان حرارت فرها با هم متفاوت است حتما آن را چک کنید.



پس از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید. می توانید با نان یا برنج میل کنید.
 
بالا پایین