جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه گوشت دودی منترال

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه گوشت دودی منترال ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 372 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه گوشت دودی منترال
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
ادویه مخلوط مختص به گوشت دودی مونترال
فلفل سیاه دانه ایی( دو ق چ)
نمک زبر( یک پیمانه)
دانه زیره( یک ق چ)
تخم گشنیز( یک ق چ)
شکر قهوه ای( دو ق غ)
پودر خردل خشک( یک ق چ)
تخم رازیانه( دو ق چ)
دانه خردل( یک ق چ)
سیر( دو حبه)
پاپریکای دودی( دو ق غ)
نمک صورتی( یک ق غ)
گوشت سرسینه گوساله با چربی زیاد( یک و نیم کیلوگرم)
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
در ابتدای تهیه گوشت دودی مونترال دانه های زیره، خردل، رازیانه، گشنیز و فلفل سیاه را به مدت پنج دقیقه در یک تابه حرارت دهید و سپس آسیاب کنید. دانه های آسیاب شده را با نمک صورتی، نمک زبر و شکر مخلوط نمایید. حال کل سطح گوشت را با مواد پوشانده در کیسه زیپ دار بگذارید و آن را در قسمت سرد یخچال استراحت دهید.

مدت زمان لازم برای استراحت گوشت در یخچال حدود چهار روز است که باید هر روز چند بار آن را زیر و رو کرد. با گذشت زمان مورد نظر گوشت را از یخچال بیرون آورده و با آب سرد بشویید. کاسه ای پر از آب را آماده کنید و به مدت دو ساعت گوشت را داخل آن بگذارید. هر نیم ساعت آب داخل کاسه را عوض کنید. سپس گوشت را از آب بیرون آورده و با حوله کاغذی یا پارچه تمیز خشک کنید.
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
در این مرحله از تهیه گوشت دودی مونترال پودر خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم کرفس، تخم شوید، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و تخم گشنیز را مخلوط کرده و روی سطح گوشت بمالید. باربیکیو ذغالی یا کباب پز همراه با تافت را آماده کرده و گوشت را روی آن بگذارید. البته قسمت چربی گوشت را روبه بالا قرار دهید.

هنگام پختن گوشت دماسنج را داخل آن فرو برده و تا رسیدن دمای آن به ۱۶۵ درجه سلسیوس زمان پخت ادامه دهید. که معمولا دو ساعت به طول می انجامد. در صورت نیاز آب اضافه کرده و بعد از پخت گوشت را روی تخته گذاشته و به تکه های مساوی برش بزنید. حال با برش نان و سس خردل می توانید یک ساندویچ اصیل و لذیذ آماده کرده و سپس نوش جان کنید.
 
بالا پایین