جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه گیودون (ژاپنی)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه گیودون (ژاپنی) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 200 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه گیودون (ژاپنی)
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
روغن ( روغن نباتی یا کلزا )

2 پیاز متوسط (خیلی ریز خرد شده)

گوشت گاو بسیار ریز خرد شده ترجیحا فیله چرب (450 گرم همراه با کمی چربی گوشت ریز )

2 قاشق چایخوری شکر

2 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید

2 قاشق غذاخوری سس سویا

یک عدد استاک گوشت (همچنین می تواند مرغ باشد)

4 تخم مرغ

4 فنجان برنج سفید پخته شده (دانه کوتاه یا دانه متوسط ترجیح داده شده)

1 عدد پیازچه (خرد شده)

2 قاشق چایخوری دانه کنجد برشته شده (اختیاری)

روش تهیه کاسه ی برنج و گوشت ژاپنی
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت متوسط رو به زیاد گرم کنید و پیازهای خرد شده را به مدت حدود 10 دقیقه بپزید ، غالباً هم بزنید.
گوشت گاو و شکر را اضافه کرده و بپزید تا گوشت گاو کمی قهوه ای شود. سرکه برنج یا سرکه سفید ، سس سویا و استاک را اضافه کرده و آنها را مخلوط کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید تا استاک در مواد حل شود. برای اینکه این چاشنی را مزه دار کنید می توانید در صورت لزوم کمی سس سویا اضافه کنید.
در همین حال ، یک قاشق غذاخوری روغن دیگر را در یک تابه چدنی یا یک وتابه نچسب گرم کنید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید ( تنها یک روی آن را سرخ کنید). در صورت لزوم می توانید آنها را در آب طوری بپزید که زرده درون آن شل و عسلی باشد).
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
هنگامی که مخلوط گوشت پخت و گوشت نرم شد (فیله سریع می پزد) ، برنج را بین 4 کاسه تقسیم کنید و در روی برنج مقداری گوشت و یک تخم مرغ برای هر کاسه قرار دهید. پیشنهاد می شود در صورت علاقه کمی پیازچه خرد شده و کنجد برشته شده را روی آنها بپاشید.

نوش جان
 
بالا پایین