جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء عشق به خدا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASHVAN با نام عشق به خدا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 112 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع عشق به خدا
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
عنوان انشا: عشق به خدا

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
حضورش در همه جا جاریست و هر ذره از جهان جلوه گر عظمت و شکوه بی هتمای اوست، دلگیر که می شوم سر بر آغوش نامرئی اش می گذارم و شاد که می شوم نام او بر لبانم جاری می شود.

مرا می شناسد و هر بار که صدایش می زنم با مهری بی پایان پاسخم را می دهد، گله و شکایت هایم از مهرش و عشقش به من چیزی کم نمی کند و او همچنان که بود در کنارم می ماند.
ناامید که می شوم، صبرم از این دنیا که تمام می شود تنها اوست که می تواند آرامم کند، تنها عشق بی انتهای اوست که می تواند آرامش بخش لحظه های پر آشوبم باشد و بار دیگر امید را در دلم روشن کند.

گاهی از او دور می شوم و چنان غرق در دنیای خود و دیگران می شوم که یادم می رود صدایم می زند اما همین که یادش می افتم او بی آن که فراموشی ام را به یادم آورد باز هم مرا می پذیرد و سایه ی رحمتش را بر سرم می گستراند.

تنها عشق اوست که شجاعت ماندن در این دنیای پر از سختی را به من می دهد، او را تکیه گاهی امن می بینم و همراهی همیشگی که به هنگام زمین خوردنم با دستی پر مهر دوباره مرا از زمین بلند می کند و انگیزه ی ادامه دادن به من می دهد.

او معبود بی همتای من است، کسی که از تمام خوبی ها لبریز است و ذهن ما را توان تجسم خوبی ها و صفات بی مانند او نیست، ما تنها می توانیم زیر باران محبت اش سیراب شویم و تنها شبیه به آن عشقی که او به ما دارد ما نیز به او عشق بورزیم و عشق بورزیم، سپاسگزارش باشیم، عبادتش کنیم و در تمام چیزهایی که هست و نیست او را نظاره کنیم.

بالا پایین