جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی عموهای فیتیله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط "حامی" با نام عموهای فیتیله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 402 بازدید, 26 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع عموهای فیتیله
نویسنده موضوع "حامی"
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط "حامی"
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
در این نمایش طنز ۷ دقیقه‌ای «هتل فیتیله» از سری نمایش‌های عمو فیتیله‌ای‌ها که به صورت ضبط‌شده و غیرزنده در روز جمعه ۱۵ آبان ۱۳۹۴ از شبکه ۲ پخش شد، دیالوگ‌هایی بین شخصیت‌های این نمایش وجود داشت که موجب اعتراض گروهی از آذربایجانی‌ها و در نهایت منجر به توقف پخش این برنامه، توبیخ و برکناری برخی از عوامل آن و عذرخواهی مسئولان صدا و سیما شد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hilda;
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
محمد مسلمی، یکی از ۳ بازیگر اصلی گروه که کارگردانی برنامه را برعهده داشته و خود آذری‌زبان است، درباره اجرای لهجه آذری در برنامه فیتیله گفت: بارها در این برنامه و حتی در سریال «عکاس‌خانه» لهجه آذری داشته‌ام و همیشه به ادبیات، فرهنگ و فهم مردمم ایمان داشته‌ام. من خودم آذری‌زبان هستم،

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
چطور می‌توانم به خودم و قومی که به آن تعلق دارم توهین کنم در حالی که از میان ما آذری‌ها شاعران بزرگ، شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی بسیاری به کشور معرفی شده‌است. ممکن است در جریان ۲۴ سال فعالیت هنری، اشتباهی رخ بدهد؛ اما به این معنا نیست که جریان خاصی در پس آن نهفته باشد یا عموهای فیتیله‌ای ابزار کسانی شده باشند که به دنبال اهداف خاصی بوده‌اند.

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
بیوگرافی محمد مسلمی

• لاو
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
زندگی شخصی علی فروتن فیتیله ای و همسرش + عکس های جذاب و دیدنی

• لاو
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2

بیوگرافی علی فروتن

علی فروتن متولد 3 بهمن 1346 در اهواز، بازیگر است. فارغ التحصیل رشته کارگردانی و بازیگری از مجتمع آموزشی سینما زیر نظر وزارت ارشاد می باشد دو فرزند دارد و به عمو فیتیله ای معروف است.

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2
تصویر

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2

ازدواج

آقای فروتن سالهاست ازدواج کرد و یک خانواده 4 نفر دارد، این زوج صاحب یک دختر بنام فوژان متولد سال 1377 و یک پسر بنام آرتین متولد 1386 می باشند.

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2

بروجرد و کلاس بازیگری

سال چهارم و پنجم مدرسه یکسال بخاطر شغل پدرش در بروجرد زندکی گردند و بعد از آن الباقی در تهران بودند، بعد از تحصیلات دوره های بازیگری حمیدر سمندریان را گذرانده است.

• تایید
موضوع نویسنده

"حامی"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,348
2,572
مدال‌ها
2

شروع فعالیت

بصورت جدی فعالیت خود را از سال 1369 وقتی 23 ساله بود با تئاتر شروع کرد و از سال 73 نیز وارد عرصه تلویزیون و ژانر کودک و نوجوان شد.

• تایید
بالا پایین