جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی عکاسی چیست؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای کاربردی توسط |Queen| با نام عکاسی چیست؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 242 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای کاربردی
نام موضوع عکاسی چیست؟
نویسنده موضوع |Queen|
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط |Queen|
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
عکاسی (Photography) چیست؟
عکاسی هنر گرفتن نور با دوربین، معمولاً بوسیله سنسور یا فیلم دیجیتال، برای ایجاد یک تصویر است. با استفاده از تجهیزات دوربین مناسب حتی می توانید از امواج نور نامرئی مانند فرابنفش, مادون قرمز, و امواج رادیویی عکس بگیرید.

نخستین عکس دائمی جهان در سال ۱۸۲۶ (برخی منابع می گویند ۱۸۲۷) توسط ژوزف نیسه فور نیپس در فرانسه گرفته شد. عکس سقف ساختمانی که خورشید به آن می تابد را نشان می دهد.
 
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
تاریخچه ای کوتاه از عکاسی و افرادی که آن را محقق کردند
عکاسی رنگی با اکران فیلم “کوداکروم” ایستمن کوداک در دهه ۱۹۳۰ شروع شد و محبوبیت یافت. قبل از آن تقریباً تمام عکس ها تک رنگ بودند؛ اگرچه تعداد انگشت شماری از عکاسان که دستی در شیمی و کیمیاگری داشتند دهه ها قبل، از روش های خاصی برای گرفتن تصاویر رنگی استفاده می کردند که با کمی جستجو می توانید تعدادی از این عکس ها که در سال های 1800 و اوایل1900 گرفته شده اند را ببینید. این دانشمندان شعبده باز و نخستین عکاسان عکس های رنگی، در یکی از جدیدترین اشکال هنری جهان را گشودند. تاریخ عکاسی همواره سرشار از انسان ها، هنرمندان و مخترعانی بوده که هنرشان را به سمت مدرنیته هدایت کرده اند.

در این قسمت بطور مختصر با مهم ترین اشخاص تاثیرگذار در عکاسی آشنا می شویم. کشفیات، ایده ها و آثار آنها الهام بخش عکاسی امروزی بوده است. اگر چه این درآمد بسیار مختصر است اما دانستن آن لازمه ورود به عکاسی تخصصی است.
 
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
ژوزف نیسه فور نیپس (Joseph Nicéphore Niépce)
اختراع: نخستین عکس دائمی “منظره از پنجره در لوگرا” (“View from the Window at Le Gras”)

محل: فرانسه، سال ۱۸۲۶

اثر: دوربین هایی به این منظور قرن ها قبل از این هم وجود داشته است اما با این نقص اساسی که قادر به ثبت عکس نبودند! این دوربین ها به سادگی نور را روی یک سطح جداگانه بازتاب می دادند؛ که هنرمندان نه به منظور ثبت عکس که برای خلق نقاشی های رئال از آنها استفاده می کردند. نیپس این مشکل را با قرار دادن پوششی از قیر روی صفحه ای از جنس قلع، که هنگام قرار گرفتن در معرض نور سخت تر می شد، حل کرد. در انتهای کار صفحه را با روغن اسطوخودوس شستشو می داد و در نهایت فقط قسمت سخت شده باقی می ماند.نقل قول: «کشفی که من انجام داده ام و آن را هلیوگرافی (Heliography) می نامم، شامل چاپ شدن خود به خود، با استفاده از نور، با گرادیانی (شیب یا تدارج رنگی) از رنگ های سیاه تا سفید است که نتیجه آن تصاویر دریافتی توسط دوربین است.».
 
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
لوئی داگر (Louis Daguerre)
اختراع: داگرئوتایپ (Daguerreotype) (استفاده تجاری از عکاسی)

محل: فرانسه، سال ۱۸۳۹

اثر: ثبت تصویر روی ورقه مسی با دقت صیقل داده شده که با لایه نازکی از نقره پوشیده شده است. این اختراع چیزی است که عکاسی را به یک واقعیت عملی تبدیل کرد. اگر تا به حال نمونه ای از داگرئوتایپ ندیده اید، ممکن است از شدت دقت و تمیزی آنها تعجب کنید.

نقل قول: «من نور را ثبت و پروازش را گیر انداخته ام!»
 
موضوع نویسنده

|Queen|

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
2,553
13,783
مدال‌ها
3
آلفرد اشتیگلیتس (Alfred Stieglitz)
ژانر: پرتره و مستند

محل: ایالات متحده آمریکا، اواخر دهه ۱۸۰۰ تا اواسط دهه ۱۹۰۰

اثر: آلفرد اشتیگلیتس عکاس بود اما مهم تر از آن، او یکی از اولین اعضای تأثیرگذار جامعه هنری بود که عکاسی را به عنوان یک رسانه خلاق جدی گرفت. وی معتقد بود که عکس ها نیز می توانند نگرش و دید هنرمند را مانند نقاشی یا موسیقی بازتاب دهند و به بیان دیگر، عکاسان هم هنرمند محسوب می شوند. ماهیت امروزی عکاسی به عنوان یک فرم هنری، بسیار مدیون اشتیگلیتس است.

نقل قول: «در عکاسی واقعیتی به غایت ظریف نهفته است که واقعی تر از واقعیت می نماید.»

دوروتا لنگ (Dorothea Lange)
ژانر: عکاسی پرتره

محل: ایالات متحده آمریکا، دهه 1930

اثر: یکی از برجسته ترین عکاسان مستند و عکاس یکی از تأثیرگذارترین تصاویر تمام دوران ها (که در زیر نشان داده شده است) دوروتا لنگ است. اگر تا به حال عکس هایی از “رکود بزرگ” دیده باشید، قطعا به برخی از کارهای او برخورده اید. عکس های او پایه های عکاسی مستند را شکل دادند و پتانسیل نهفته در دوربین را بیش از هر هنرمند دیگری در تاریخ نمایان ساختند.

نقل قول: «دوربین ابزاری است که به مردم می آموزد چگونه بدون دوربین ببینند.»
 
بالا پایین