- Jan
- 6,417
- 11,188
- مدالها
- 11
۷. غذاهایی با شاخص گلایسمی بالا
گلایسمی که بود و چه کرد؟ شاخص گلایسمی، معیاری برای اندازهگیری میزان افزایش قند خون، بعد از مصرف مواد غذایی است. بنابراین غذاهایی که گلایسمی بالاتری دارند، تأثیر بیشتری روی قند خون میگذارند. همانطور که در موارد قبل هم بیان کردیم، اثر سریع و زیاد بر میزان قند خون، برای افسردگی مضر است. برنج، محصولات پخته شده مثل کیک، دونات و کلوجه، شکلات، چیپس، نوشیدنیهای شیرین شده، غلات صبحانه و … شاخص گلایسمی بالایی دارند و میتوانند اثر نامطلوبی بر افسردگی بگذارند. (به طور کلی غذاهایی که سرشار از قند یا کربوهیدراتهای تصفیه شده هستند، گلایسمی بالاتری دارند.)
گلایسمی که بود و چه کرد؟ شاخص گلایسمی، معیاری برای اندازهگیری میزان افزایش قند خون، بعد از مصرف مواد غذایی است. بنابراین غذاهایی که گلایسمی بالاتری دارند، تأثیر بیشتری روی قند خون میگذارند. همانطور که در موارد قبل هم بیان کردیم، اثر سریع و زیاد بر میزان قند خون، برای افسردگی مضر است. برنج، محصولات پخته شده مثل کیک، دونات و کلوجه، شکلات، چیپس، نوشیدنیهای شیرین شده، غلات صبحانه و … شاخص گلایسمی بالایی دارند و میتوانند اثر نامطلوبی بر افسردگی بگذارند. (به طور کلی غذاهایی که سرشار از قند یا کربوهیدراتهای تصفیه شده هستند، گلایسمی بالاتری دارند.)