- Jul
- 1,521
- 3,664
- مدالها
- 7
فاطمیانپور: مأموریت اصلی نهادهای فرهنگی در دوران پساکرونا آغاز شده است/ تقدیر از خانواده شهدای مدافع سلامت در فرهنگسرای رسانه
- ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
- اخبار فرهنگی
- اخبار ادبیات و نشر

ویژه برنامه «بهیار» همراه با شعرخوانی شاعران در میلاد حضرت زینب، رونمایی از کتاب «پرواز تا آسمان» و تقدیر از خانواده شهدای مدافع سلامت در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، همزمان با شب میلاد حضرت زینب سلام الله علیها فرهنگسرای رسانه مراسمی را برای تقدیر از خانواده شهدای مدافع سلامت برگزار کرد. این مراسم با حضور خانواده شهدای مدافع سلامت، سیدعلیرضا فاطمیانپور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مهدی شکیبایی رئیس فرهنگسرای رسانه و بانوان شاعر برگزار شد.در این جلسه، مراسم شب شعر حضرت زینب، رونمایی از کتاب «پرواز تا بهشت» و تجلیل از 4 خانواده شهید مدافع سلامت برگزار شد. همچنین مستندی که درباره شهیدان علی اکبر آقاباباییپور، رامین عزیزیفر، زهرا خدابندهلو و داود غفاری آماده شده بود به نمایش درآمد. اجرای این مراسم را فاطمه افشاریان برعهده داشت.
سیدعلیرضا فاطمیانپور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این جلسه ضمن تبریک میلاد حضرت زینب و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت گفت: ما هم به شهدای مدافع سلامت و هم به خانوادهشان مدیون هستیم. خودشان که مستقیما در مواجهه با این بیماری خطرناک قرار گرفتند و خانوادههایشان نیز سختیهای زیادی را تحمل کردند. شاید تا مدتها نمیتوانستند همسر، فرزندان و پدر و مادرشان را ببینند. همه به یاد دارید که در روزهای ابتدایی کرونا چگونه فضایی حاکم بود و همه از یکدیگر فاصله میگرفتند اما کادر درمان ما در اوج کرونا در بیمارستانها زندگی کردند و بسیاری از خانوادههایشان نیز درگیر شدند. این شهدا از امتحان الهی روسفید بیرون آمدند.
وی به برنامههای سازمان فرهنگی هنری در ایام 2 ساله کرونا اشاره کرد و گفت: سازمان فرهنگی هنری در 3 بخشِ برنامههای حقیقی، مجازی و جهادی تقسیم کار کرد. بنده به عنوان یک شهروند تهرانی میگویم که سازمان فرهنگی هنری به عنوان نهادی پیشرو در مباحث فرهنگی حرکت میکرد. در بخش برنامههای جهادی نیز باید بگویم که اولین مراکز تولید ماسک در کشور در فرهنگسراهای شهر تهران و توسط خود مردم شکل گرفت. ما تلاش کردیم که از همه ظرفیتهای مردمی استفاده کنیم تا در مبارزه با کرونا سهیم باشیم. علاوه بر این، با همکاری مردم و خیرین بستههای معیشتی را برای ساکنان مناطق محروم شهر تهران آماده و در بین آنان پخش کردیم.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان داشت: در فضای مجازی به تولید محتوا در حوزههای درمان، پیشگیری و کمک به روان مردم پرداختیم و بیش از 100 هزار تولید فضای مجازی در این مدت 2 ساله داشتیم. تلاش کردیم تا روان مردم را در این دوران که مصیبتهای زیادی را به همراه داشت کمی آرام کنیم. همچنین بخش عمده برنامههای فرهنگی ما توجه به کادر درمان بوده است. در بیمارستانها برنامههای متعددی داشتیم تا کمکی به روحیه کادر درمان داشته باشیم. همچنین در برنامه «مهر آیین» که اختصاص به تکریم خانواده شهدا دارد، سراغ جمعی از خانوادههای شهدای مدافع سلامت رفتیم.