- Mar
- 6,023
- 26,594
- مدالها
- 12
با بنده خصوصی بزنید.سلام تالار تاریخ، اعلام آمادگی
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با بنده خصوصی بزنید.سلام تالار تاریخ، اعلام آمادگی
تکنولوژی
سلاماین دعوت نامه از طرف مدیریت بخش علم و فن است.
همیار سرپرست
مدیر برای تالارهای تالار های
زبان
پانسیون مطالعاتی
تکنولوژی
پزشکی و روانشناسی
تاریخ
علم و دانش
مدیریت بخش علم و فن در این تاپیک قصد دارد که مدیران توانا و مسئولیت پذیر را جهت انجام فعالیتهای مدیریتی جذب کند. افرادی که به مدیریت علاقه دارند و همچنین با قوانین و تالارها، آشنایی دارند، بعد توجه به این نکات در تاپیک اعلام کنند!
به نکات زیر توجه کنید:
• کسانی که محصل هستند و مایلند در این تاپیک اعلام آمادگی کنند؛ حتماً زمان خود را بسنجند.
• بعد از ورود به تیم از مدیران انتظار میرود حداقل چند ماهی به فعالیت مشغول باشند. عدم فعالیت، سلب رنک شما را به دنبال دارد.
• داوطلبان باید با دقت و حوصله باشند.
• داوطلبان نباید در هیچ انجمن مشابهی رنک و عناوین دیگر داشته باشند.
• داوطلبان موظف هستند رازنگهدار باشند. هیچ کدام از موضوعات و گفتمان مربوط به تیم نباید به بیرون درز کند.
با@آساهیر خصوصی بزنیدسلام
اعلام امادگی تکنولوژی، روانشناسی، تاریخ، علم و دانش
با من خصوصی بزنید.پزشکی و روانشناسی
اگه هنوز انتخاب نشده البته
سلام ممنونم...با@آساهیر خصوصی بزنید
برای راهنمایی بیشتر هم درخدمتم
من باهاتون خصوصی میزنم.سلام ممنونم...
ولی میشه بگید چطور میشه خصوصی زد؟
مدام ارور میده..
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک