جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری فرمول نرم کردن شکر قهوه ای و نرم نگه داشتن آن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط BARAN. با نام فرمول نرم کردن شکر قهوه ای و نرم نگه داشتن آن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 235 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع فرمول نرم کردن شکر قهوه ای و نرم نگه داشتن آن
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
اگر تصمیم گرفته اید که یک رسپی سالم داشته باشید و قصد دارید که از شکر قهوه ای برای این کار استفاده نمایید، احتمالاً به دنبال راهکار هایی می گردید که شکر حالت سفتی نداشته باشد
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
سیب قطعه شده
اضافه کردن چند قطعه سیبِ تُرد و سفت بر روی شکر قهوه ای باعث نرم شدن شکر بعد از دو ساعت می شود. اگر می‌ خواهید خیالتان از بابتِ نرم شدن شکر قهوه ای تان راحت باشد، اجازه دهید که سیب یک شب تا صبح روی شکر بماند؛ اما مراقب باشید که بیش از این زمان طول نکشد؛ چرا که حالت له شده و لزج پیدا خواهد کرد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
نان تست یا نان ساندویچی
یکی دیگر از روش ها؛ استفاده از یک تکه نان تست یا نان ساندویچی است که باید مانند روش قبلی آن را روی سطح شکر قهوه ای قرار دهید و کمی فشار داده و دربِ ظرف را ببندید. نان به خاطر رطوبتی که ایجاد می کند، باعث نرم شدن شکر می شود. کافی است که دو ساعت نان را داخل ظرف نگه دارید. اگر می خواهید تاثیرگذاری به بیشترین حد برسد، این کار را بین 8 تا 24 ساعت انجام دهید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
ظرف سفالی کوچک
ظرف سفالی خاصیتی دارد که باعث نرم شدن سریع شکر می شود؛ مخصوصاً اگر جنس سفال کاملاً اصل باشد. اول از همه آن ظرف سفالی را به مدت 30 دقیقه داخل آب نگه دارید تا رطوبت را به خودش جذب کند. بعد از این مدت زمان، آب اضافه را خشک کنید و همان ظرف سفالی را شب تا صبح داخل شکر قهوه ای بگذارید. دیگر هیچ کاری انجام ندهید و فردا صبح خواهید دید که شکر قهوه ای تان کاملا نرم شده است.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
مایکروویو
اگر احساس کردید که شکر قهوه ای حالت سفتی دارد، می توانید از مایکروویو استفاده کنید؛ البته باید کار را دقیق پیش ببرید تا شکر آب نشود. شکر قهوه ای را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و روی آن را با یک حوله مرطوب بپوشانید و بعد به مدت 20 ثانیه آن را در معرض دمای مایکروویو بگذارید و بعد با چنگال چک کنید و این 20 ثانیه را چند بارِ دیگر هم تکرار کنید تا به نرمی دلخواه خود از شکر برسید.

برای روش جایگزین هم می توانید شکر قهوه‌ای خود را به همراه یک کاسه پر از آب در مایکروویو قرار دهید و دمای 30 ثانیه را تنظیم کنید و چک کنید تا زمانی که نرم شود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
فر اجاق گاز
فر یکی دیگر از راهکارهای نرم کردن شکر قهوه ای است. برای اینکه این راه حل سریع را امتحان کنید، شکرتان را داخل فویل آلومینیومی بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را در دمای 250 درجه فارنهایت بگذارید تا نرم شود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
حوله مرطوب
اگر زمان دارید و می توانید شب تا صبح صبر کنید تا شکرتان نرم شود، پس از این روش استفاده کنید. شکر قهوه ای را داخل یک کاسه بریزید، روی کاسه را با یک حوله مرطوب بپوشانید؛ البته حواستان باشد که حوله هیچ تماسی با خود شکر پیدا نکند و مقداری هوا بین حوله و شکر وجود داشته باشد تا رطوبت بهتر بتواند شکر ها را نرم کند.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
آب
شکر قهوه ای به خاطر کمبود رطوبت سفت می شود. یک راه حل مناسب این است که از آب کمک بگیرید؛ یعنی می توانید مقدار کمی آب را همراه با شکر داخل یک کیسه زیپ دار بریزید و درِ آن را محکم ببندید و به مدت 15 ثانیه داخل ماکروویو گرم کنید؛ سپس با دست تان، کاری کنید که رطوبت به طور متناسب بین شکر توزیع شود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
مارشمالو
در این روش کافی است که فقط یک عدد مارشمالو را داخل ظرف شکر قهوه‌ای تان بیاندازید و بعد درِ ظرف را ببندید تا مقداری رطوبت به وجود بیاید و شکر هم نرم شود.
 
بالا پایین