جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری فوری: عبدی از هدایت تیم امید استعفا داد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی داخلی توسط anderes141 با نام فوری: عبدی از هدایت تیم امید استعفا داد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 11 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی داخلی
نام موضوع فوری: عبدی از هدایت تیم امید استعفا داد
نویسنده موضوع anderes141
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط anderes141
موضوع نویسنده

anderes141

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
83
510
مدال‌ها
2
به گزارش ورزش سه، تیم امید ایران پس از حذف در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا، صبح امروز به ایران بازگشت. حسین عبدی بلافاصله پس از بازگشت به ایران، در فرودگاه در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره عملکرد تیمش و دلایل این ناکامی صحبت کرد. او با اشاره به مشکلات مربوط به در اختیار داشتن بازیکنان و برنامه‌ریزی اردوها، تأکید کرد که با وجود تمام این مسائل، تبعات فنی شکست سنگین برابر کره شمالی را می‌پذیرد.

عبدی که از این شکست به عنوان یک بازی «غیرمتعارف» یاد کرد، گفت پیش از حضور در مسابقات نیز بحث استعفا مطرح بوده اما در نهایت کادرفنی ترجیح داده تیم را تنها نگذارد. سرمربی تیم امید همچنین اعلام کرد با استعفای خود، دست وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را برای تصمیم‌گیری درباره آینده این تیم تا خردادماه باز می‌گذارد.

صحبت‌های عبدی را در ادامه می‌خوانید:

* فکر می‌کردند بازی‌های لیگ به خاطر ما تعطیل شد
قبل از هر چیز باید تاسف بخوریم که با وجود اینکه در دست‌مان بود، بتوانیم به مراحل بعد برویم. هر چند که اگر به عقب برگردیم می‌بینیم ما بعد از دو اردوی خوبی که داشتیم، دو ماه بچه‌ها را به واسطه بازی‌های لیگ در اختیار نداشتیم. بعضی از دوستان فکر می‌کردند بازی‌های لیگ به خاطر ما تعطیل شده اما متاسفانه اینطور نبود. ما هفدهم بچه‌ها را در اختیار داشتیم و دو روز در راه بودیم و تقریبا سه روز بچه‌ها را در اختیار داشتیم. با ۱۵ بازیکن و سه دروازه‌بان رفتیم که اکثرا هم در دفاع‌ها بودند. متاسفانه به خاطر این داستان، بازی اول را با احتیاط شروع کردیم و توانستیم ببریم. شاید خیلی‌ها تصورشان بر این بود که با این شرایط، همان بازی اول اتفاقاتی بیفتد. خدا را شکر می‌کنم که توانستیم آن بازی را ببریم. بازی بعد با چین، ۸۰ درصد بازی دست ما بود اما نتوانستیم ببریم.

* این جوان‌ها آینده فوتبال کشور هستند
بازی سوم کاملا یک بازی کاملا غیرمتعارف بود. در صورتی که امتیاز دست ما بود و گل اول را زدیم، ولی متاسفانه کاملا غیرمتعارف بود که فکر نمی‌کنم بتوانیم درباره آن صحبت کنیم. خیلی بد بودیم. آنها جنگیدند، ما نجنگیدیم، آنها دویدند، ما ندویدیم و شاید می‌توانستیم بهتر از اینها عمل کنیم. اما بحثی که کاملا روشن است این است که تمام تبعات مسائل فنی بر عهده من است. من خودم را همیشه در مقابل همه داستان‌ها خودم را مقابل این جوان‌ها گذاشتم. اینها آیندگان فوتبال این کشور هستند و ممکن است خوب بازی کردن و خوب بازی نکردن آنها در فوتبال عادی باشد. هر چند این بازی غیرمتعارف بود اما هر صحبتی هست، من اینجا هستم و تبعاتش را به گردن می‌گیرم.

* برخی افراد صحبت‌هایشان را از قبل آماده کرده بودند
شاید غمگین‌ترین و عصبانی‌ترین آدم روی زمین، من هستم، چون کار دو ساله را در عرض دو ماه انجام دادیم و بازیکنان را نداشتیم. بعضی‌ها در لحظات حساس برای اینکه صحبتی کرده باشند، به تیم فشار روانی وارد کردند، آن هم درست شب بازی با چین. تصور می‌کنم تمام این صحبت‌هایی که الان می‌شود، خیلی‌ها از قبل آماده داشتند که در بازی اول اتفاق بیفتد. خدا را شکر می‌کنم با ۴ امتیاز و با شرمندگی تمام نتوانستیم به دور بعد صعود کنیم. حتی ۲-۱ هم می‌باختیم، می‌رفتیم اما این اتفاق نیفتاد. امیدوارم اتفاقات بعدی به درستی بيفتد.‌ من از همینجا از کادرفنی، بازیکنان، فدراسیون محترم، وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و همه تشکر می‌کنم.

* دو ماه بازیکنان را در اختیار نداشتیم
بحث‌هایی شد، مثل همان بیانیه‌ای که فدراسیون داده بود، اما یک جاهایی را فراموش کرده بودند بگویند. این بیانیه از چهار سال پیش بود‌. در دو ماه گذشته ما این بازیکنان را در اختیار نداشتیم. فقط بعضی از بازیکنان را پنج روز در اختیار داشتیم. هفدهم تحویل گرفتیم اما قرار بود دهم تحویل بگیریم‌ که دو هفته اردو داشته باشیم که هماهنگ‌تر و آماده‌تر شوند. در باشگاه‌های خودشان هر طور بازی می‌کنند، یک بحث است اما در تیم‌های ملی کاملا متفاوت است. شما هر دو روز یکبار یک باز داری و باید بتوانی از همه بازیکنان استفاده کنی اما بحث سر این است که بعضی بازیکنان دقیقا روز بعد بازی اول رسیدند و جت لگ و خستگی وجود دارد.

بالا پایین