جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی توسط DELVAN. با نام قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 657 بازدید, 19 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی
نام موضوع قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
جلسه دادگاه متهم خفت‌گیر مسلح پایتخت به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد. تا کنون ۵۶ مالباخته شناسایی شده‌اند. از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ صبح امروز (شنبه 19 شهریور) جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده خفت‌گیری و سرقت مقرون به آزار با استفاده از سلاح سرد در شعبه 15 دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار شد.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
قاضی صلواتی با اشاره به اینکه این جلسه از دادگاه با حضور مستشار، نماینده دادستان، شکات، متهم و وکیل وی برگزار می‌شود، از نماینده دادستان خواست با حضور در جایگاه کیفرخواست متهم حبیب‌اللهی تبعه کشور افغانستان را قرائت کند.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
نماینده دادستان با تشریح اتهامات متهم اظهار کرد: محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد برای بردن اموال مردم و ناامن کردن جامعه، مباشرت در چند فقره سرقت مقرون به آزار، مشارکت در چندین فقره سرقت تلفن همراه در بزرگراه‌های آیت‌الله هاشمی (نیایش)، رسالت، شهید چمران، شیخ فضل‌الله‌ نوری،

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
شهید همت، شهید باقری و محله‌های هلال احمر، یوسف‌آباد، پاسداران، میدان کاج، تهرانپارس، شوش، خیابان‌های خیام جنوبی، حافظ، جانبازان، فلکه اول و دوم تهرانپارس و همچنین جنب چند ایستگاه مترو و بی‌آر‌تی، از اتهامات متهم پرونده است.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
نماینده دادستان با بیان اینکه متهم به همراه همدست خود اقدام به سرقت تلفن همراه شهروندان می‌کرده است، گفت: اقدامات متهم به نحوی بوده که علاوه بر ایجاد رعب و وحشت با استفاده از سلاح قمه و چاقو علیه اموال مردم اقدام کرده و با ایجاد ناامنی در سرقت تلفن‌های همراه شهروندان داشته است.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
وی با بیان این که 56 نفر از شکات متهم پرونده را شناسایی کرده‌اند، گفت: متهم در اقاریر خود به 100 فقره سرقت اعتراف کرده است.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
در ادامه جلسه قاضی صلواتی از شکات برای ادای توضیحات به حضور جایگاه دعوت کرد.

یکی از شاکیان پرونده در توضیحات خود بیان کرد: در حال تردد در بزرگراه آیت‌الله هاشمی بودم، شیشه خودرو کمی پایین بود، در ترافیک گیر کرده بودم که لحظه‌ای دیدم که یک نفر با قمه به درب خودروام ضربه می‌زند.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
شاکی ادامه داد: متهم از من تلفن همراهم را طلب کرد، از آنجایی که در شوک بودم هیچ کاری نمی‌توانستم انجام دهم و دیدم که متهم دست برد به سمت محفظه‌ای که تلفن همراهم را در آن گذاشته بودم و آن را برداشت.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
وی افزود: در ادامه متهم چند ضربه به خودروام وارد کرد که بعدها زمانی که از شوک‌ خارج شده بودم فهمیدم که جاکلیدی خودروام شکسته و نصف کلید خودرو در داخل جایش باقی مانده است.

بالا پایین