جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

وبتون مانهوا قسمتی از بهترین مانهوا های کمدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سرای مترجمان کمیک توسط OVERDOS با نام قسمتی از بهترین مانهوا های کمدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,028 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته سرای مترجمان کمیک
نام موضوع قسمتی از بهترین مانهوا های کمدی
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
کمیک بوک

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
The Greatest Estate Developer (بهترین مهندس دنیا)
کیم سو-هو، مهندسی جوان و با استعداد است که برای گذران زندگی روز و شب کار می‌کند. اما در یک تصادف ناگوار جان خود را از دست می‌دهد. چشمان او در دنیایی فانتزی و در کالبد لرد لئونیدو فرونترا، اشراف‌زاده‌ای عیاش و بی‌خیال، باز می‌شود. لئونیدو به خاطر ولخرجی‌های بی‌حد و حصر، غرق در بدهی است و املاک و ثروت خانواده‌اش در آستانه مصادره قرار دارد. سو-هو که در دنیای جدید گرفتار شده، چاره‌ای جز استفاده از هوش و مهارت‌های مهندسی خود برای نجات خانواده فرونترا از فلاکت ندارد. او با اتکا به خلاقیت و ابتکار خود، شروع به طراحی و ساخت ابزارها و ماشین‌های شگفت‌انگیزی می‌کند که زندگی مردم را متحول می‌کند.

مانگا "The Greatest Estate Developer" با نام‌های "The World's Best Engineer" و "The Greatest Estate Designer" نیز شناخته می‌شود. این مانگا تاکنون بیش از 130 فصل منتشر شده و همچنان در حال انتشار است. این مانگا به دلیل داستان جذاب، شخصیت‌های دوست‌داشتنی و طنز قوی، مورد استقبال بسیاری از خوانندگان قرار گرفته است. مانگا "The Greatest Estate Developer" داستانی جذاب و سرگرم‌کننده است که با طنز قوی، شخصیت‌های دوست‌داشتنی و پیام‌های آموزنده، خواننده را مجذوب خود می‌کند. این مانگا برای علاقه‌مندان به ژانرهای کمدی، فانتزی و ایسکای انتخابی ایده‌آل است..

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: iiii
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
Return of the Mount Hua Sect (بازگشت فرقه ی کوه هوآ)
چِئونگ میونگ، سیزدهمین شاگرد فرقه کوه هوآ، یکی از سه شمشیرزن بزرگ، استاد تکنیک تیغه ی شکوفه، چِئونما رو که اغتشاش و ویرانی رو برای جهان به ارمغان آورد شکست داد. بعد از نبرد، اون آخرین نفس های خودشو بالای کوهی که مقر فرقه شیطان بهشتی بود کشید. اون بعد از صد سال تو بدن یه بچه دوباره متولد میشه........ چی؟ فرقه کوه هوآ سقوط کرده؟ این چه مزخرفیه!؟

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
.The Overpowered Newbie (تازه‌ وارد شگفت انگیز)
جائه‌جو(که در کره ای یعنی "مهارت") در یک یتیم‌خانه، با مهارت بزرگ شد؛ درست مثل اسمش. یک روز شنید که یتیم‌خانه به مشکل خورده و تا ۳ سال بعد مجبور به تعطیلی میشه. درحال تلاش برای پول جمع کردن برای یتیم‌خانه، جائه‌جو روی موبایلش یه اعلان دریافت کرد. و یه ویدئو از خودش دید که به عنوان یک استریمر در حال بالا رفتن از برج اسرار آمیزه. هفت سال پیش، به طور ناگهانی یک برج پدیدار شد و به طور تصادفی مردم را به داخل کشید. اگه با موفقیت برج رو تکمیل کنی و یه "برانگیخته" بشی؛ ثروتمند شدن در انتظارته.

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
WXRTJeQKLsFydZ5mw9r37OFpF09QohxJvYC4IhJ7.png

.The Unbeatable Dungeon's Lazy Boss Monster (باس تنبل سیاهچال شکست ناپذیر)

[کاری از استودیو D&C یکی از خالقان مانهوای سولو لولینگ] دوران یورش به سیاهچال ها فرا رسید. فتح هفت سیاهچال شیطانی بزرگ تقریباً غیر ممکن بود. در اعماق بدنام ترینشون، "هسته ازلی"، قویترین موجود به اسم "بلعنده" زندگی میکرد. "چطور ممکنه کسی که قراره باس سیاهچال باشه...جلوی روی اون همه انسان بگیره بخوابه؟! بخاطر بازدیدهای بی پایان انسانها، زمانی نشد که بلعنده بتونه طعم سکوت رو بچشه و شنیدن غرغر هیچوقت تمومی نداشت...! "هاا...من دیگه نمیخوام این کارو بکنم."

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

I Was More Overpowered Than the Hero, so I Hid My Power! (من قوی‌تر از قهرمان بودم، پس قدرتم رو پنهان کردم!)

از همون بچگی عاشق شخصیت‌هایی با ‹ظاهر معمولی و عادی اما با قدرتی بسیار› بودم. و بعد، شانسی برای تولد دوباره به‌دست آوردم! ازم پرسیده شد: «دوست داری در این دنیای جدید چه جور آدمی باشی؟» «من می‌خوام کسی باشم که قدرت و توانایی واقعیش رو پنهان می‌کنه!» ... ولی منظورم اینطوری نبود!!

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
Reborn as the Enemy Prince (تولد دوباره به عنوان شاهزاده ی دشمن)
تصور کنید که با دشمن قسم خوردتون خویشاوند باشین. بِرِن که توی نبرد موقع دفاع از کشورش کشته شد، توی بدن شاهزاده ی دشمن، کالیان، از خواب بیدار شد و عهد کرد که انتقام مردمش رو بگیره. ولی بین سروکله زدن با یه برادر ناتنی و زنده موندن از دسیسه های مرگبار مادرش، به نظر میرسه انتقام شیرینی که دنبالشه هربار بیشتر ازش دور میشه.

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
Heavenly Sword's Grand Saga (حماسه بزرگ شمشیر بهشتی)
افرادی در جهان هستن که فکر می کنن" برگزیدگان " بهشت هستن . ده‌ها ساله که هرج و مرج و نزاع بین قهرمانان به خاطر اون افراد به وجود اومده. سرنوشت دشت مرکزی به شاگردی که شش استاد داره سپرده شده. "اگر شما بچه ها بهشت هستید، پس من شمشیری هستم که آسمان ها رو سوراخ می کنم." در هر صورت حالا که او اینجاست باید دنیا رو نجات بده ... لعنت بهش، اول یکم وزن کم کن.

بالا پایین