جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ضرب‌المثل قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات کهن توسط DLNZ با نام قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات کهن
نام موضوع قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
12,995
مدال‌ها
17
از این ضرب المثل زمانی استفاده می شود که صحبت درباره صرفه جویی و قناعت کردن باشد و در آن دریا نماد پرباری و قطره قطره جمع شدن به معنای تداوم و استمرار می باشد.

موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
12,995
مدال‌ها
17
این ضرب المثل برای وقت قناعت و صرفه جویی نیز استفاده می شود که هر ک.س حتی یک ذره قناعت کند و از مالش پس انداز کند، پس از مدتی بر مالش افزوده می شود. هر وقت کاری با صبر و حوصله و بدون عجله انجام شود، نتیجه خوبی بدست می آید. البته ناگفته نماند این حکایت بیشتر برای جوانان استفاده می شود. جوان اگر از تک تک ثانیه های زندگی اش بهره درست ببرد، در آینده نتیجه اش را به نحو احسن خواهد دید.

موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
12,995
مدال‌ها
17
داستان حکایت قطره قطره جمع گردد
آمده است روزی شخصی سراغ گردو فروشی رفته است و از وی پرسیده است : « می شود همه گردوهایت را رایگان به من بدهی؟!»

موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
12,995
مدال‌ها
17
مرد دوباره پرسید :« می شود یک کیلو گردو مجانی به من بدهی؟» و باز با سکوت مواجه شد.

مرد وقتی دید گردو فروش جوابی نمی دهد اینبار گفت : «خواهش می کنم دست کم یک عدد گردوی مجانی به من بدهید.»

بالاخره با اصرار زیاد مرد توانست یک گردو از فروشنده بگیرد.

موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
12,995
مدال‌ها
17
مرد دوباره به گردو فروش گفت : «یک عدد که ارزش ندارد. یک عدد دیگر هم بدهید» و درخواست کرد که گردوی سوم را نیز مجانی بگیرد.

گردو فروش که عصبانی شده بود، گفت:« زرنگی! این طور می خواهی یکی یکی همه گردوهایم را تصاحب کنی؟»

مرد گفت : «می خواستم درسی به تو بدهم. زندگی و عمر نیز اینطور می باشد، اگر بگویم همه عمرت را به من بده آن را به هیچ قیمتی حاضر نیستی بدهی ولی روزهای زندگیت را بی توجه، یکی یکی از دست می دهی و تا به خودت بیایی همه عمرت از کف رفته است.»

بالا پایین