جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء قلب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Puyannnn با نام قلب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 114 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع قلب
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
من یک قلب هستم قلبی که دوست دارد همیشه شاد باشد و پر از هیجان، شادی و هیجانی که انسان بخواهد به خاطر آن فریاد بزند و هورا بکشد، دوست دارم سرشار از عشق و محبت باشم، محبتی که اشک شوق را به صاحبم هدیه دهد اما همیشه این طور نیست و روز های بدی هم وجود دارد که تنها درد را حس می کنم دردی که باعث می شود انسان اشک اندوه بریزد.

من درون سی*ن*ه ی انسانی می تپم که کم تر از مغزش فرمان می گیرد و همه او را به خاطر این کار سرزنش می کنند، راستش گاهی خودم هم ناراحت می شوم زیرا آن قدر احساساتی هستم که باعث می شوم صاحبم تصمیم های غلطی را بگیرد و بعد هم پشیمان شود، آن وقت مغز و فکر او به سراغ من می آید و یک جنجال حسابی بین من و او راه می افتد.

مغز همیشه مرا به ساده لوحی متهم می کند، بعضی اوقات با او موافقم اما چه کنم که من این چنین آفریده شدم و هر چه سعی می کنم که تغییر کنم نمی توانم.

البته گاهی هم پیش آمده که مغز اشتباه کند و من تصمیم درستی گرفته باشم و آن وقت ها مغز هم بالاخره دست از سر من بر می دارد و من از خوشحالی تند تند شروع به تپیدن می کنم

بالا پایین