جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 455 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع قلیه ترش لرستانی با طعم بی‌نظیر
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
در قابلمه را ببندید و ۲ ساعت بگذارید تا گوشت بپزد. تمرهندی را با کمی آب ولرم خیس و بعد از حل شدن از صافی رد کنید تا عصاره آن خارج شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

بعد از پخت گوشت رب انار و تمرهندی را به همراه یک سیب‌زمینی پوست گرفته و مکعبی‌شده به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا خورشت غلیظ و جاافتاده شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
در همین حین دو عدد سیب‌زمینی را به دلخواه سرخ کنید و در انتها به همراه خورشت و برنج کته میل کنید. اگر به غذاهای سنتی ایرانی علاقه دارید، پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده را هم بخوانید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
نکات کلیدی در تهیه قلیه ترش لرستانی

هر چقدر سیب‌زمینی بیشتر بپزد خورشت غلیظ‌تر‌ می‌شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
ترشی این غذا به دلخواه خودتان است و‌ می‌توانید کم و زیاد کنید.


آب خورشت باید غلیظ باشد.


بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
 
بالا پایین