جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی قیمه نثار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام قیمه نثار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 169 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع قیمه نثار
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
gheyme-nesar.jpg
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
برنج

۶ پیمانه

گوشت گوسفندی

۵۰۰ گرم

پیاز داغ

۲ قاشق غذا خوری

شکر

۱ قاشق غذا خوری

رب گوجه ‌فرنگی

۱ قاشق غذا خوری

زرشک

۲ قاشق غذا خوری

خلال پرتقال شیرین

۱ قاشق غذا خوری

خلال بادام

۱ قاشق غذا خوری

خلال پسته

۱ قاشق غذا خوری

گلاب

۱ قاشق غذا خوری

کره

۱۰۰ گرم

زعفران آب کرده غلیظ

۱ قاشق غذا خوری

دارچین و زیره و هل

۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه

به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
۱

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

۲

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

۳

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد ، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

۴

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

۵

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید ، سپس در کمی کره تفت دهید.

۶

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید ، شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

۷

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی آماده کنید.

۸

برای تزیین برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید .حال آن را در دیس برگردانید .

۹

در قسمت میان تهی ، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی ، زرشک ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین تزیین کنید.

۱۰

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید
 
بالا پایین