جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی لاله صدیق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ویتامین با نام لاله صدیق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 410 بازدید, 38 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع لاله صدیق
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
لاله صدیق نام یکی از ورزشکاران ایرانی است که در رشته‌های مختلفی فعالیت دارد که از آن‌ها می‌توان به اتومبیل‌رانی «رالی»، سوارکاری و خلبانی اشاره کرد. او سوابق قهرمانی گوناگونی در کارنامه خود دارد که نظیر رقابت‌های اتومبیل‌رانی بانوان و سوارکاری بانوان ایران می‌باشد. لاله صدیق در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نخستین زن است به رقابت با مردان در اتومبیل‌رانی پرداخته است.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
لاله صدیق در سال ۱۳۵۵ در تهران دیده به جهان گشود و در یک خانواده شش نفری به‌عنوان نخستین فرزند محسوب می‌شود. درحال حاضر او در تهران زندگی می‌کند و دانشجوی دکتری مهندسی محصول است.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
لاله صدیق تاکنون در دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس پرداخته است. شوماخرکوچولو، لقب لاله صدیق می‌باشد. وی دارای خواهری می‌باشد که در خارج از کشور زندگی می‌کند و علاوه‌براین دو برادر دارد که یکی از آن‌ها ورزشکار رشته بوکس و دو و میدانی است و دیگری قهرمان سوارکاری می‌باشد.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
لاله صدیق در حال حاضر ، مجرد است و هنوز اطلاعاتی در خصوص ازدواجش در دسترس نیست. او در مصاحبه‌ای در خصوص علت عدم ازدواجش چنین گفت:
- «تاکنون بیشتر اوقاتم را به درس و ورزش سپری کردم و مابقی آن را مشغول تمرین و آماده‌سازی بودم و دیگر برای فکر کردن به ازدواج، فرصتی نداشتم. با این وجود ترجیحاً در صورت بروز چنین اتفاقی با کسی که نقش مشوق من را در این عرصه بازی کند؛ ازدواج می‌کنم.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
اتومبیل‌رانی لاله صدیق

لاله صدیق، تمرین رانندگی را از سن سینزده سالگی شروع کرد و مسابقات رانندگی را تماشا می‌کرد. او در این رابطه می‌گوید:
- «حتی در ایام تحصیل در دبیرستان هم با ماشین در روزهای پنجشنبه به مدرسه می‌رفتم. پس از گرفتن گواهی‌نامه‌ام، در پیست به تماشای مسابقات می‌پرداختم... .»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
«گاهی از مسئولان می‌خواستم که پس از پایان مسابقه آقایان بگذارند که من با ماشینم یک دور در داخل پیست بزنم.»
او از سال ۱۳۷۶ فعالیت حرفه‌ای خود را در زمان شروع زمزمه‌های برگزاری مسابقات رالی برای اوّلین بار در ایران آغاز کرد.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
در مسابقات سرعت قهرمانی کشور به موازات رالی توانست از یکی از مراجع تقلید، مجوز بگیرد و هم زمان با آقایان مسابقه دهد و در تاریخ اتومبیل‌رانی، لقب نخستین زن راننده را به دست آورد. او توانست به عنوان نفر اوّل در نخستین تجربه مسابقات سرعت از خط پایان عبور کند.

بالا پایین