جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی لاله صدیق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ویتامین با نام لاله صدیق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 410 بازدید, 38 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع لاله صدیق
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
بالاترین سرعت لاله صدیق

اظهارات لاله صدیق درباره بالاترین سرعت رانندگی‌اش چنین بود:
- «بالاترین سرعت من در پیست اتومبیل‌رانی، ۲۸۰ کیلومتر بر ساعت بود.»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
مصدومیت و تصادف لاله صدیق

لاله صدیق تاکنون فعالیت‌هایی در مسابقات کارتینگ داشته است و یک بار دچار سانحه‌ی تصادف در حین مسابقه کارتینگ شد و سر و ستون مهره‌اش آسیب دید.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
فیلم سینمایی لاله بر اساس زندگی‌نامه لاله صدیق

داریوش بازرگان «کارگردان» در سال ۲۰۰۸ میلادی، در قالب یک فیلم مستند به نام «Girl racer» زندگی لاله صدیق را تولید کرد. این فیلم به شرح چالش‌ها و موانعی برای لاله صدیق پرداخته است که به عنوان یک زن اتومبیل‌ران ایرانی شناخته می‌شود. داریوش بازرگان به مقایسه لاله صدیق با آنجلینا جولی به منظور کسب جواز برای مسابقه زنان اتومبیل‌ران با مردان پرداخته است.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
علاوه بر این در خصوص زندگی‌نامه لاله صدیق، یک فیلم سینمایی به نام «لاله» ساخته شده است. فیلم لاله در سینماهای ایران در سال ۱۴۰۰ اکران شده است. برای مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و دولت محمود احمدی نژاد، حاشیه‌های گسترده‌ای در راستای تولید این فیلم شکل گرفت.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
کارگردان و نویسنده‌ی فیلم سینمایی لاله، اسدالله نیک نژاد نام داشت. بازیگران برجسته‌ی سینما در این فیلم جنجالی شامل همایون ارشادی، نیکی کریمی، سارا امیری در نقش لاله، لیلا اوتادی و آزیتا حاجیان بودند.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
افتخارات لاله صدیق از زبان خودش

لاله صدیق به شرح افتخاراتش پرداخت:
- «من با کسب هفتاد عنوان قهرمانی در سال ۹۸ توانستم آخرین عنوان قهرمانی اتومبیل‌رانی کشور را کسب کنم. به جرات می‌گویم که من جزو دو یا سه نفر اتومبیل‌ران برتر ایران محسوب می‌شوم... .»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
«در مسابقات فرمول سه مسابقات بحرین در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ حضور داشتم و توانستم در بقیه مسابقات به جز مسابقه اوّل، روی سکو بروم. من موفق به دریافت پنج کاپ شدم؛ من در این مسابقات به‌عنوان تنها خانم مسلمان، شرکت کرده بودم.»

بالا پایین