جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی لاو کیک ایتالیایی. دسر ویکتوریا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط iso با نام لاو کیک ایتالیایی. دسر ویکتوریا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 399 بازدید, 12 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع لاو کیک ایتالیایی. دسر ویکتوریا
نویسنده موضوع iso
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
لاو کیک ایتالیایی یکی از خوشمزه و پرطرفدارترین دسرها می باشد. با دستور تهیه این لاو کیک در کنار یک کاپ قهوه لذت ببرید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مواد لازم برای کیک ویکتوریا
آرد ۱۷۵ گرم . شکر ۱۷۵ گرم . کره ۱۷۵ گرم . تخم مرغ ۳ عدد

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری . بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری . اسانس وانیل چند قطره
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مواد دسر کیک ویکتوریا

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۴۰۰ گرم . تخم مرغ ۲ عدد . شکر ۱ لیوان . ماست ۱ لیوان

شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم . خامه فرم گرفته ۲ لیوان . اسانس وانیل چند قطره
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
کیک ایتالیایی

طرز تهیه :
برای تهیه کیک ویکتوریا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید و در آخر اسانس وانیل را اضافه نمایید ( تخم مرغ ها و کره را ۳۰ دقیقه پیش از شروع کار در دمای اتاق قرار دهید ).
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کنید سپس این مواد را روی مایه کیک کم کم الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ، داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید ، با قاشق مقداری از مایه کیک بردارید و ته قالب بریزید و پخش کنید تا لایه نازکی از کیک ته قالب قرار گیرد ( بدلیل اینکه مایه این کیک بافت سفت تری نسبت به کیک های دیگر دارد بهتر است کمی انتهای قاشق را چرب یا مرطوب کنید تا مایه کیک بهتر پخش شود ).
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
1533182149748-nazweb-ir-nazweb-ir.jpg دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
پنیر ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها ، شکر ، ماست و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کرم پنیری را داخل قالب و روی لایه نازک کیک شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید ، بقیه مایه کیک شکلاتی را با دقت روی کرم پنیری بریزید و با قاشق سطح کیک را صاف کنید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۴۰ – ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( دمای فرها متفاوت است و پیشنهاد میشود پس از ۴۰ دقیقه با فرو بردن خلال چوبی داخل کیک آن را تست کنید ) ، پس از پخت کیک را کنار بگذارید تا سرد شود.
1533182149784-nazweb-ir-nazweb-ir.jpg
 
بالا پایین