جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی مارمالاد زردآلو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام مارمالاد زردآلو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 92 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مارمالاد زردآلو
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
طرز تهیه مارمالاد زردآلو سوران مامی سایت فوت و فن xvc jidi lhvlhghn cvnHg
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مواد لازم مارمالاد زردآلو
زردآلو۱ کیلوگرم
شکر۷۵۰ گرم
ژله زردآلو۱ بسته
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه مارمالاد زرآلوی خوشرنگ ابتدا هسته ها و پوست زردالوها را جدا می کنیم، سپس داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به صورت کامل پوره شوند. در ادامه پوره زردآلو را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا پوره زردآلو به نقطه جوش برسد، سپس شکر را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد به قوام برسد.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

حالا باید کف های موجود روی مواد را بگیریم تا در پایان پخت، مارمالاد خوشنرگ تر و شفاف تر شود. برای اینکه متوجه شویم مارمالاد به قوام رسیده است به اندازه یک قاشق غذاخوری از شهد آن بر می داریم و کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

زمانی که شهد درون قاشق سرد شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که کشدار بود یعنی مارمالاد به قوام کافی رسیده است. پس از اینکه مارمالاد به قوام رسید زعفران دم کرده، وانیل و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم و در پایان ژله زردآلو را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. پس از اینکه ژله با مامالاد ترکیب شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

پس از اینکه مامالاد با دمای محیط هماهنگ شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که بخواهیم مارمالاد را مدت طولانی تری نگهداری کنیم بهتر است آنرا بسته بندی و فریز کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین