جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی مارمالاد هویج

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام مارمالاد هویج ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 179 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مارمالاد هویج
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه مارمالاد هویج و سیب برای شیرینی بدون ژلاتین با تفاله هویج برای شیرینی مشهدی lhvlhghn i d
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که برای تهیه انواع شیرینی تهیه می شود،
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم مارمالاد هویج
هویج۲۵۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
هل۱ عدد
گلاب¼ لیوان
آب۱٫۵ پیمانه
پودر ژلاتین۱ قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش½ قاشق چایخوری
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه مارمالاد هویج حرفه ای ابتدا هویج را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه یک و نیم لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا هویج به طور کامل بپزد.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

پس از اینکه آب هویج کشیده شد و آب کمی داخل قابلمه باقی ماند، هویج را با گوشتکوب برقی یا دستی به صورت پوره کاملا له می کنیم. در ادامه شکر را به پوره هویج اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا آب هویج به جوش بیاید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

پس از اینکه آب هویج به جوش آمد کف های روی انرا می گیریم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود در پایان پخت مارمالاد ما رنگی شفاف و خوشرنگ داشته باشد. پس از اینکه شکر حل شد، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم مارمالاد به غلظت مناسب برسد. در همین حین گلاب را داخل یک کاسه فلزی می ریزیم و روی بخار آب سماور یا کتری قرار می دهیم، سپس پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

در این مرحله پودر ژلاتین را به روش بن ماری در گلاب حل می کنیم، سپس مخلوط گلاب و پودر ژلاتین را به قابلمه مارمالاد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مارمالاد کشدار و غلیظ شود. پس از اینکه مارمالاد اماده شد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

در این مرحله مارمالاد را به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در صورتی که بخواهیم مارمالاد را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم بهتر است به جای ۱ قاشق مرباخوری، ۱ قاشق چایخوری ژلاتین به آن اضافه کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین