جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

وبتون مانهوا مانهوای Myst, Might, Mayhem (اسطوره، قدرت، ضرب و شتم)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سرای مترجمان کمیک توسط baran-83 با نام مانهوای Myst, Might, Mayhem (اسطوره، قدرت، ضرب و شتم) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 106 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته سرای مترجمان کمیک
نام موضوع مانهوای Myst, Might, Mayhem (اسطوره، قدرت، ضرب و شتم)
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,528
1,071
مدال‌ها
2
جئونگ، شیطان داس سلاخی، از کشتن دیگران احساس شادی می‌کنه. او دقیقا شبیه موک گیونگ وون، سومین فرزند جوان خانواده شمشیرزن موک مانوره... «اگر تظاهر به من کنی و زندگی من رو سپری کنی. من تو رو از این زندان رها خواهم کرد.» «واقعا این فرصت رو بهم میدی؟» اسلش سومین فرزند جوان رو‌ بکش و تظاهر کن او هستی. آیا موک گیونگوون تقلبی از این زندگی جان سالم به در خواهد برد؟ قاتل زنجیره‌ای زندگی جدید خود را به عنوان سومین فرزند جوان مانور بزرگ شمشیر موک آغاز می‌کنه.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,528
1,071
مدال‌ها
2