جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه متن‌ها از کتاب {دزیره}

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط DELVIN با نام متن‌ها از کتاب {دزیره} ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 401 بازدید, 15 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع متن‌ها از کتاب {دزیره}
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
متن‌ها از کتاب دزیره:

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
برای رسیدن به هدف عالی استفاده از هر وسیله‌ای مجاز است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
من می‌خواهم به خانه‌ی خودم برگردم. نمی‌خواهم در یک کاخ خارجی زندگی کنم. دلم می‌خواهد مثل همه‌ی مردم یک کانون خانوادگی داشته باشم. در این شهر خارجی که مردم می‌خواهند ما را بکشند چه می‌کنیم؟ در این قصرهای منفور و اتاق‌هایی که سقفشان شبیه کلیسا است چه می‌خواهیم؟ آیا اینجا جای ماست؟ من می‌خواهم به خانه‌ی خودم برگردم.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
تاریخ دنیا از مجموع سرنوشت‌های همه‌ی مردم تشکیل می‌شود. فقط آنهایی که فرمان‌ها را امضا می‌کنند یا آنهایی که می‌دانند توپ‌ها را کجا قرار بدهند و چطور خالی کنند تاریخ دنیا را به وجود نمی‌آورند. به نظر من سایرین یعنی آنهایی که سر خود را پای گیوتین از دست می‌دهند یا آنهایی که گلوله توپ‌ها بر سرشان می‌ریزد و به طور کلی همه‌ی مردان و زنانی که زندگی می‌کنند امیدوارند و می‌میرند تاریخ دنیا را به وجود می‌آورند.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
-پاپا ممکن است حقوق بشر ملغی شود؟
نه، حقوق بشر ملغی نمی‌شود. شاید مخفیانه یا آشکارا، آن را زیر پا بگذارند اما کسانی که حقوق بشر را لگدمال کنند، کسانی که حق آزادی و برابری را از برادران خود سلب کنند، مرتکب بزرگترین جنایت تاریخ می‌شوند و هیچکس برای آمرزش روح آنها دعا نخواهد کرد

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
ملت فرانسه قرن‌ها با درد و رنج دست به گریبان بوده است. از دردهای رنجدیدگان و محرومین دو شعله زبانه کشیده است: شعله‌ی عدالت و شعله‌ی کینه. شعله‌ی کینه آهسته‌آهسته در میان امواج خون فرومی‌نشیند. اما شعله‌ی دیگر، شعله‌ی مقدس عدالت هرگز کاملا خاموش نخواهد شد.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
من (دزیره) هر وقت بتوانم برای کمک به یک مظلوم، هرکس باشد، از اعتبار سوئد استفاده خواهم کرد. سوئد مملکت کوچکی است که چند میلیون جمعیت دارد. فقط با بشردوستی و کمک به انسانیت می‌تواند بزرگ شود.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
مهم نیست که آدم چه می‌کند. مهم این است که کار را خوب بکند. حالا که ملکه هستی لااقل ملکه‌ی خوبی باش.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
دویست‌هزار فرانسوی، صد و پنجاه‌هزار آلمانی، هشتادهزار ایتالیایی، شصت‌هزار لهستانی به علاوه صد و ده‌هزار داوطلب از ملت‌های دیگر«ارتش بزرگ» ناپلئون اول را تشکیل می‌دهند. بزرگترین ارتش تاریخ.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,217
مدال‌ها
10
اعلیحضرتا، حس استفلال‌طلبی ممکن است ضعیف شود اما هیچگاه از لوح دل ملت‌ها زدوده نخواهد شد. امیدوارم اعلیحضرت این ملاحظات را در ترازوی خرد بسنجید و واقعا به برقراری صلح عمومی که به نام آن این همه خون بر زمین ریخته‌شده است بیندیشند.

بالا پایین