جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه متن‌ها از کتاب {دزیره}

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط DELVIN با نام متن‌ها از کتاب {دزیره} ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 404 بازدید, 15 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع متن‌ها از کتاب {دزیره}
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
پادشاه و ملکه‌ی دانمارک نسبت به من خیلی مهربانی کردند. هر دو فرانسه را خیلی خوب حرف می‌زدند. در تمجید و تحسین امپراتور فرانسویان خیلی مبالغه می‌کردند. پادشاه از من خواهش کرد که روز بعد به تماشای خرابی‌هایی که بر اثر بمباران کشتی‌های انگلیسی به بار آمده برم. من هم به او قول دادم. سر شام پادشاه تکرار کرد که او هم مثل ناپلئون معتقد است که انگلیسی‌ها دشمن ارثی مشترک آنها هستند.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
وقتی ناپلئون شکست بخورد، وقتی ساعت تسویه‌حساب‌ها در اروپا فرا برسد باوفاترین متفق ناپلئون یعنی دانمارک باید تاوان رفتارش را بدهد. دانمارک باید به پیشنهاد تزار از نروژ چشم بپوشد و نروز به زور ضمیمه‌ی سوئد خواهد شد. این‌ها در نقشه نوشته شده دختر جانم نه روی ستاره‌ها.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
میوه‌فروشی که امروز صبح گوجه به من فروخت از دولت و قشون دل خونی داشت می‌گفت:« تا ژنرال بناپارت در ایتالیا بود ما همیشه فاتح بودیم و اتریشی‌ها برای صلح التماس می‌کردند. به محض اینکه رویش برگزدانده است که افتخارات ملت را تا اهرام برساند همه چیز زیر و رو شد. جنگ ناپلئون روی اشخاص ساده تاثیر عجیبی کرده است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
شارل دوازدهم (پادشاه معروف سوئد) می‌خواست سوئد را به پایه‌ی ممالک معظم برساند و روسیه را تسخیر کند. اما در روسیه قسمت عمده‌ای از سربازان سوئدی از سرما مردند. بعد به ترکیه رفت که از آنجا به روس‌ها حمله کند. عاقبت سوئدی‌ها نتوانستند مخارج جنگ‌های او را تامین کنند. بعد تصمیم گرفت نروژ را تصرف کند و در حین محاصره‌ی قلعه‌ی فردربکستن بر اثر اصابت یک گلوله جان داد.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
پدر من خیلی عجیب شده است. یک پادشاه که زبان ملت خود را نمی‌فهمد همیشه نگران است که مبادا سرنگونش کنند. می‌دانید کار به کجا کشیده‌شده است؟ پدرم انتشار هر روزنامه‌ای را که مقالاتش به مذاق او خوش نیاید ممنوع می‌کند در حالی که قانون اساسی سوئد به مطبوعات آزادی کامل داده است. پادشاه قانون اساسی را زیرپا می‌گذارد.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,757
32,213
مدال‌ها
10
من (دزیره) هر وقت بتوانم برای کمک به یک مظلوم، هرکس باشد، از اعتبار سوئد استفاده خواهم کرد. سوئد مملکت کوچکی است که چند میلیون جمعیت دارد. فقط با بشردوستی و کمک به انسانیت می‌تواند بزرگ شود.

بالا پایین