جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی مجله نویسندگی اردیبهشت ۱۴۰۴ | PardisHP

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط PardisHP با نام مجله نویسندگی اردیبهشت ۱۴۰۴ | PardisHP ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 311 بازدید, 25 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع مجله نویسندگی اردیبهشت ۱۴۰۴ | PardisHP
نویسنده موضوع PardisHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r

نظرتون راجب مجله؟

• خوب 🧸

رای: 0 0.0%
  • متوسط 🍬

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    6

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,944
17,076
مدال‌ها
6
اسم؛ مهیاس محمدی
سن؛ ۲۳
شغل؛ عکاس
رنگ مورد علاقه؛ قرمزـ آبی
نوع پوشش؛ بیشتر عاشق پوشیدن پیراهن های گلدار و بلند هست
ویژگی های شخصیتی؛ مهربان، کنجکاو، تا حدودی جسور و در بعضی موقع بی فکر و سریع عمل می‌کند، همیشه دوست دارد کارها را به بهترین نحو ممکن انجام دهد ولی در بعضی مواقع شتاب و عجله ای که دارد باعث می‌شود همه چیز بدتر در هم گره بخورد! و در نهایت او همیشه سعی می کند تا اشتباهاتش را درک و جبران کند

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,944
17,076
مدال‌ها
6
آخرین ویرایش:

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,944
17,076
مدال‌ها
6
پنجره باز است و نسیم خنک بهاری موهای آشفته ام را به رقص در می‌آورد گویا بر خلاف زندگی من نور در خانه‌های دیگران خودنمایی می‌کند در حالی که من غرق سکوت و تاریکی پای پنجره ای نشسته‌ام که به روی ساختمانی سیمانی با شیروانی‌ای کهنه باز می‌شود! آه چه پنجره‌هایی که در ساختمان رو به رویی به تماشای خوشبختی ساکنانشان نشسته‌اند و پنجره‌ی بیچاره ی من انگار از صاحب هم شانس نیاورده و چشم هایش به تاریکی زندگی من عادت کرده اند! اگر چه خورشید تازه در حال غروب است و نور های نارنجی رنگش پنجره‌ های ساختمان رو به رویی را در آغوش گرفته اند اما؛ من و پنجره ام این طرف خیابان تنها و مسکوت مانده‌ایم و تاریکی رهایمان نمی‌کند.

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,944
17,076
مدال‌ها
6
( میتونم یکم بیشتر از پنج خط بنویسم؟! )تابستان است؛ شاخه‌های درخت آلبابو زیر نور خورشید عصر گاهی تاب می‌خورند و میوه‌های خود را به نمایش می‌گذارند! بچه‌های ایران خانم آن طرف حیاط کنار حوض آب در کمین نشسته‌اند تا ماهی قرمز بیچاره‌ای را که حاجی‌بابا دیروز از بازار خریده بود را بگیرند، ماهی بیچاره از این طرف به آن طرف می‌رود تا شاید راه فراری پیدا کند، محمد پسر شش ماهه ی معصومه با ولوم صدای باور نکردنی ای در حال گریه کردن است طوری که مادرش از شدت کلافگی روح پر فتوح پدرش را مورد عنایت قرار می‌دهد! من اینطرف حیاط روی تاب فلزی نشسته‌ام و نگاهم به خطوط عجیب و غریب کتاب انگلیسی‌ست که گویا به من دهن کجی می کنند، صدای آشنای دبیر انگلیسی در سرم تکرار می‌شود که می‌گوید هر ک.س در این امتحان نمره‌ی زیر ده بگیرد او را به دفتر می‌فرستد! سرم را بالا می‌آورم و نگاهم به کبوتری که روی سیم برق نشسته است می‌افتد؛ کی چه می‌داند شاید او هم غصه‌ای دارد که اینگونه به افق‌های دور خیره شده و تکان نمی‌خورد!

آخرین ویرایش:

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,944
17,076
مدال‌ها
6
این لباس ها برای یک شخصیت بی پروا و کنجکاو نوجوان است ، نوجوانی که شور شناخت جهان را در سر دارد! کسی که از سختی های راه نمی هراسد و می‌خواهد به هدفش برسد! گویی شور و شادی در رگ های این دختر جریان دارد و عاشق تجربه‌های متفاوت و هیجان انگیز است، شخصیت کنجکاو و ماجراجوی دختر نمی‌گذارد که او بی حرکت بنشیند و همیشه در تکاپو و تلاش است، چشمان عسلی اش همیشه از شدت شیطنت و ذوقی که دارند برق می‌زنند و موهایش از تقلاهای صاحبشان برای رفتن به این طرف و آن طرف پریشان و مواج هستند؛ او می‌خواهد به چیزی فراتر از چیزهایی که دیده و شنیده دست پیدا کند بنابراین هیچ‌گاه دست از تلاش و کوشش بر نمی‌دارد و قلبش همیشه از شدت هیجان تند می‌زند و گوش‌هایش را هم با آهنگ‌های تند و بیس داری که گوش می‌دهد خسته کرده است.

بالا پایین