جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [مجموعه رمان جادوی کهن] اثر «سادات.82 کاربر انجمن رمان بوک »

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط سادات.82 با نام [مجموعه رمان جادوی کهن] اثر «سادات.82 کاربر انجمن رمان بوک » ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 247 بازدید, 7 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [مجموعه رمان جادوی کهن] اثر «سادات.82 کاربر انجمن رمان بوک »
نویسنده موضوع سادات.82
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سادات.82
موضوع نویسنده

سادات.82

سطح
2

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
362
2,059
مدال‌ها
3
img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B9%DB%B2%DB%B3_%DB%B2%DB%B3%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B9-jpg.207769

عنوان مجموعه: جادوی کهن
جلد اول: پارسه
نویسنده: فاطمه السادات هاشمی نسب (سادات.82)
ژانر: فانتزی، عاشقانه، تاریخی
خلاصه:
نیلرام دختر داستان ما شاید از خوش شانسی اش بود که پدرش دو همسر داشت. جنگ و دعوا میان دو خانواده آنقدر حال روحی او را خراب کرده بود که دیگر هرگز به وجودیت خدا باور نداشت. تا آنکه پارسه او را انتخاب کرد. شاید گاهی باید جادو به شما روی بیاندازد تا باورش کنید. شاید خدا خواست که با پارسه آشنا شود. سرزمینی در دل ایران باستان، سرزمینی که نیاکان ما در آن زندگی کرده بودند.

لینک رمان

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,020
مدال‌ها
4
درود بر نویسنده‌ی گرامی😍
داستان جادوی کهن از اون دست رمان‌های مورد علاقه‌ی منه که هیجان و کشمکش زیادی داره و تبحر زیادی می‌خواد که بهتون بابت قبول این ریسک تبریک میگم😊
سعی کنید روی توصیفات مکانی و فضاسازی داستان بیشتر کار کنین تا صحنه‌ها جون‌دارتر بشه و خدای نکرده سیر تند نشه، اگه فکر می‌کنین سیر داستان کنده یکی از دلایلش دیر به دیر پارت گذاشتنه که مخاطب کم‌کم ماجراها رو می‌خونه ولی اگه مثلاً روزی چهار پارت بذارین چون اتفاقات سریع و پشت هم رخ میده دیگه کسی این‌جوری فکر نمی‌کنه.
الان بهترین زمان برای بازنویسیه که معجزه می‌کنه.

حالا من به اندازه منتقدین نمی‌تونم عمیقاً نقد کنم و تحلیل حرفه‌ای انجام بدم؛ اما تا اون‌جایی که بتونم راهنماییتون می‌کنم💛🌺
عجله نکنید، با یه ویرایش هم غلط‌املایی‌ها تصحیح میشه و هم می‌تونید یه جاهایی رو به دلخواه حذف یا اضافه کنید.
زندگی توی دنیای نویسندگی به ما این هدیه رو میده که روز به روز به علم و دانشمون اضافه کنیم و با نکته‌های بیشتری آشنا بشیم😍☺ موفق و مانا باشید نویسنده‌ی خوش‌قلم

موضوع نویسنده

سادات.82

سطح
2

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
362
2,059
مدال‌ها
3
درود بر نویسنده‌ی گرامی😍
داستان جادوی کهن از اون دست رمان‌های مورد علاقه‌ی منه که هیجان و کشمکش زیادی داره و تبحر زیادی می‌خواد که بهتون بابت قبول این ریسک تبریک میگم😊
سعی کنید روی توصیفات مکانی و فضاسازی داستان بیشتر کار کنین تا صحنه‌ها جون‌دارتر بشه و خدای نکرده سیر تند نشه، اگه فکر می‌کنین سیر داستان کنده یکی از دلایلش دیر به دیر پارت گذاشتنه که مخاطب کم‌کم ماجراها رو می‌خونه ولی اگه مثلاً روزی چهار پارت بذارین چون اتفاقات سریع و پشت هم رخ میده دیگه کسی این‌جوری فکر نمی‌کنه.
الان بهترین زمان برای بازنویسیه که معجزه می‌کنه.

حالا من به اندازه منتقدین نمی‌تونم عمیقاً نقد کنم و تحلیل حرفه‌ای انجام بدم؛ اما تا اون‌جایی که بتونم راهنماییتون می‌کنم💛🌺
عجله نکنید، با یه ویرایش هم غلط‌املایی‌ها تصحیح میشه و هم می‌تونید یه جاهایی رو به دلخواه حذف یا اضافه کنید.
زندگی توی دنیای نویسندگی به ما این هدیه رو میده که روز به روز به علم و دانشمون اضافه کنیم و با نکته‌های بیشتری آشنا بشیم😍☺ موفق و مانا باشید نویسنده‌ی خوش‌قلم
ممنونم عزیزم لطف کردین.
بله دیگه به نیمه‌ های رمان رسیدیم پس باید وارد فاز ویرایش نیمه نهایی شد.‌حتما نکاتی که گفتید رو اجرا می کنم عزیزم، باعث شادی بندست که دوستش داشتید.

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,799
27,075
مدال‌ها
2
سلام و عرض ادب از داستانتون نهایت لذت را بردم به صورت استادانه نوشته شده بودم
موفق و پیروز باشید

موضوع نویسنده

سادات.82

سطح
2

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
362
2,059
مدال‌ها
3

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,233
مدال‌ها
2
درود.
خب نظرم در مورد داستانتون همون‌طور که قبلاً هم گفتم طبق همیشه به مانند دیگر آثارتون عالی و جذاب و سرگرم‌کننده هست و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
نقد خاصی نیست.
فقط اگر میشه سرعت پارت‌گذاری را بیشتر کن.

موضوع نویسنده

سادات.82

سطح
2

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
362
2,059
مدال‌ها
3
درود.
خب نظرم در مورد داستانتون همون‌طور که قبلاً هم گفتم طبق همیشه به مانند دیگر آثارتون عالی و جذاب و سرگرم‌کننده هست و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
نقد خاصی نیست.
فقط اگر میشه سرعت پارت‌گذاری را بیشتر کن.
ممنونم لطف کردین. نظر های شماست که انرژی بنده رو همچنان نگه داشته.
چشم ویرایش تموم بشه سرعت رو بالا می برم.

بالا پایین