جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر محلبی با ژله

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام محلبی با ژله ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 154 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع محلبی با ژله
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه محلبی با ژله , دستور پخت محلبی با ژله عربی ترکیه ای ترکی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
محلبی با ژله یکی از انواع دسرهای محبوب کشور ترکیه است که با طعم های و رنگ های بسیار متنوعی درست می شود
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم برای ۴ نفر
ژله۱ بسته
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۳ قاشق غذاخوری
میوه یا مغزیجاتبرای تزیین
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه محلبی مجلسی با ژله در ابتدای کار ظرف های تک نفره مثل لیوان را با کمی روغن چرب می کنیم و درون یخچال قرار می دهیم، سپس ژله را با یک لیوان آب جوش درون یک کاسه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

حالا کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی مخلوط می کنیم تا پودر ژله به طور کامل درون آب جوش حل شود. در ادامه ژله را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و درون ظرف های سرو می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

حالا ظرف های سرو را به سلیقه خود به صورت کج یا صاف درون یخچال قرار می دهیم تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود. در همین حین به سراغ آماده کرده محلبی می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

در این مرحله نشاسته ذرت را به همراه شکر به قابلمه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

پس از اینکه محلبی به غلظت مناسب رسید، گلاب و خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم محلبی خنک شود. در ادامه ظرف های سرو را یخچال خارج می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

در این مرحله محلبی را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و روی ژله ها می ریزیم، سپس روی آنها را صاف می کنیم. در ادامه روی دسرها را با میوه یا مغزیجات دلخواه تزیین کرده و تا زمان سرو درون یخچال قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین