جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ ارمیا قاسمی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ASHVAN با نام مدلینگ ارمیا قاسمی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 440 بازدید, 8 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ ارمیا قاسمی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی ارمیا قاسمی

ارمیا قاسمی (Ermiya) متولد 25 مهر 1368 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است.

دانشجوی انصرافی ترم پنچ رشته عمران دانشگاه سراسری و انصرافی ترم دو معدن می باشد که با 187 سانتی متر قد و 88 کیلوگرم وزن از مدلینگ شروع کرد.

Screenshot_20211116-192310_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
خانواده

از سمت مادری اصالتا اهل کرمانشاه و ایل بزرگ کلهر است اما پدرش تهرانی می باشد و تنها یک برادر بزرگتر از خود بنام ایلیا دارد.

شروع از مدلینگ

بصورت جدی حرفه مدلینگ را سال 1390 در 22 سالگی از حرفه مدلینگ شروع کردم

ماجرای ورودم به این عرصه از آنجا شروع شد که روزی برای گرفتن عکس به آتلیه یکی از دوستانم رفتم و او بعد از عکاسی چند تصویر من را در فیسبوک انتشار داد

با گذشت چند روز و لایک های زیادی که عکس هایم گرفت اولین پیشنهادی عکاسی آمد تا اینکه مدتی بعد وارد مدلینگ لباس شدم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
عینک فروش

من از سال 1387 که نوزده سال داشت کارم فروش عینک آفتابی بود و تا سال 1392 هم کار می کردم که بخاطر مسائل ارزی تصمیم گرفتم اینکارو دنبال نکنم

کلاس بازیگری

تفریبا از اوایل سال 1392 بود که دنبال علاقه ام رفتم و به مدت یک سال و شش ماه در کانون فیلمسازان جوان دوره بازیگری را پشت سر گذاشتم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
پس از پایان دوره در سال 1393 از طریق دستیار قاسم جعفری برای بازی در فیلم عین شین قاف معرفی شدم و در پنج ، شش سکانس جلوی دوربین رفتم.

سریال خانگی

دومین تجربه و شناخته شدن ارمیا با سریال نمایش خانگی آسپرین در سال 94 شروع شد که البته اقبال عمومی نسبت به این سریال 17 قسمتی در بین مردم نشد

شهرت در کوبار

ارمیا سال 1397 در 29 سالگی اولین تجربه خود در قاب تلویزیون را با سریال کوبار بدست آورد ، عوامل این مجموعه او را از بازی در سریال آسپرین کشف کرده بودند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
از 15 سالگی نماز می خوانم

راستش هیچ وقت نمی خواهم از خودم تعریف کنم ولی از 15 سالگی تا الان نمازهامو خوندم و همیشه شکر گذار خدا هستم.

تحصیلات متفرقه

من پنج ترم عمران دانشگاه سراسری ساری گذراندم بعد متاسفانه مدیر دانشگاه با انتقالی من موافقت نکرد و مجبور شدم به تهران برگردم و درسم ناتمام مباند

در تهرانم هم دو ترم مهندسی معدن خواندم که از این رشته هم خوشم نیومد و آخر سر رفتم دنبال مدرک بازیگری که برای آینده خودم بهتر بود رفتم

مدیریت باشگاه بدنسازی

ارمیا در کنار فعالیت های بازیگری و مدلینگ سال هاست در رشته بدنسازی فعالیت می کند و حالا مدیر باشگاه تکنیک برتر vip می باشد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
مادرم عشقم بود

مادرم را خیلی دوست داشتم و عاشقش بودم ، با هم عین دوتا رفیق بودم که متاسفانه در سال 1395 بخاطر بیماری ایشان را از دست دادم

بازی فقط نقش اول

من همیشه دوست داشتم که نقش اول بازی کنم نه نقش مکمل که فرصت دیده شدن ندارد گرچه اگر پیشنهاد نقش مکمل خوبی هم باشد بازی می کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
از کارگردانی تا عکاسی

دوست دارم که خودم فیلم بسازم که البته از ساخت فیلم کوتاه آغاز می کنم و خیلی علاقمندم تجربه این کار را هم پیدا کنم

کنار بازیگری عکاسی می کنم اما ترجیح می دهم در این زمینه تجربیاتی کسب کنم و بعد به سمت کارگردانی بروم که قطعا باید دوره آموزشی این کار را هم بگذرانم

نسبت با ارسلان قاسمی

ارمیا قاسمی که اصالت کرد دارد با دیگر بازیگر جوان و خوش چهره سینما و تلویزیون آقای ارسلان قاسمی نسبت فامیلی ندارد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ژانر نقش فرق نمی کنم

برایم من ژانر نقش فرق چندانی نمی کند اما نقش های مثبت یک سری خط قرمزهایی دارند ولی در نقش های منفی آزادی عمل بیشتر است

همه ما در زندگی نقاط سیاه و روشن در شخصیت و رفتارمان داریم و این نوع نقش ها دایره وسیع تری برای کار در اختیار بازیگر قرار می دهد.

علایق

● خواننده : فرزاد فرزین

● رنگ: سبز

● غذا: برایم زیاد فرق نمی کند

● کتاب: روانشناسی و رمان

● ورزش: بدنسازی ، فوتبال و کوهنوردی

بالا پایین