جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ | طلا گلزار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط Ayumi با نام مدلینگ | طلا گلزار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 685 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ | طلا گلزار
نویسنده موضوع Ayumi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ayumi
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

مدل و زیبایی​

مادلینگ اصلا به زیبایی ربط ندارد بیشتر به به قد ربط دارد ، در بانوان باید قد از 175 به بالا بوده و وزن هم باید متناسب اندام فرد باشد. بجز شاخص های یک مدل ، واقعا مادلینگ استعداد میخواد به نظر من کسی که میخواد مدل باشد باید مدل بدنیا بیاد و استعدادشو داشته باشد.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

سفر به ایران​

خانم دکتر طلا گلزار در تابستان 1398 بعد از نزدیک به 15 سال دوری به ایران بازگشت و مدتی در تهران و کرج بود تا اینکه به آمریکا بازگشت.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

ازدواج​

طلا گلزار هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

از دیزاین تا نسبت با رضا گلزار​

خانم گلزار نسبتی با محمدرضا گلزار بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ندارد و در حالا حاضر کنار مدلینگ در حال طراحی و دیزاین در برند شخصی خود است.

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2

از خدا سپاسگذارم​

خیلی خوشحال و خرسند از فعالیت هنری خود هستم و از خداوند بسیار سپاسگزارم که این انرژی و پتانسیل را در من قرار داده تا به اهدافم برسم.

بالا پایین