جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ | مارتا هانت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط دلبر که جان فرسود از او با نام مدلینگ | مارتا هانت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 662 بازدید, 33 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ | مارتا هانت
نویسنده موضوع دلبر که جان فرسود از او
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط دلبر که جان فرسود از او
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
هانت براي تزئين چشم هاي خود از كريستال هاي اين برند استفاده كرد ، او همچنين يك انگشتر از كالكشن Art Deco را به همراه گوشواره هاي بلند كالكشن Mosaic انتخاب كرد كه هر دوي آنها از طلاي سفيد ١٨ عيار ساخته و با كريستال و الماس سواروسكي تزئين شده اند .

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
وقتی مارتا هانت به لباس می آید، پیچیده نیست. اگر چه او به طور منظم در باند فرودگاه دیده می شود در همه چیز با شکوه و صورتی به لطف او به عنوان یک فرشته راز ویکتوریا، هانت ترجیح می دهد که او را خسته وظیفه نگاه نسبتا پایین تر

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
هانت از طریق ایمیل از لس آنجلس به اشتراک گذاشته شده است "استراتژی مد من این است که آن را ساده نگه دارید." "در یک روش اساسی، اما نشان دادن اینکه چگونه سادگی می تواند زیبایی و بیانیه در خود باشد." با این مأموریت و یک کمد لباس پر از طراح که از مظنونان معمولی پاک است، او تا به حال دیر شده است.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
آیا تام برون در هفته گذشته در جایزه CFDA جایزهی فرش قرمز را پوشید و در ژاکموس لرزان برای انتشار کتاب راسل جیمز در ماه مه یا جلوگیری از وقوع اتفاقات غیرمنتظره به سوی سایز مارجان پر جنب و جوش در ماه مد، هر کدام از فرمول های غیر رسمی مدل

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
آیکون های سبک هانت از کلاسیک هایی مانند Brigitte Bardot تا دختران داغ مدرن مانند Zoe Kravitz متفاوت هستند. "به عنوان کلیشه ممکن است، من قطعا کابین کیت ماس را که من می توانم می توانم، هانت می افزاید.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
محلی که کارولینای شمالی کار می کند یک صفحه از زیبایی های کلاسیک اروپایی است که برای تابستان می آید. او می گوید: "من از جین بیورکین و یک دختر فرانسوی خنک در ریفورا فکر می کنم."

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
من می خواهم سعی کنم لباس بسیار بامزه با لباس های بسیار بامزه و لباس سرسبز از بالای تانک خود را بپوشم. اخیرا، من واقعا لباس پوشیدن را به عنوان لباس های پیراهن پوشانده ام، که واقعا برای پرواز بسیار عالی است

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
ویکتوریا راز دارای مجموعه ای مناسب و مناسب برای چاپ های سرگرم کننده است. "

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
هانت در سالهای مدلسازی خود با دادن چشم انداز خودی خود به طراحی خلاقانه، به او اعتبار می دهد. او می گوید: "کار من قطعا تحت تاثیر قرار دادن نحوه خواندن روزمره من است." "من در طول سالها بیشتر علاقه مند به مد بوده ام، زیرا از آنچه که در مجموعه می بینم الهام گرفته ام."

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,919
مدال‌ها
3
فرشتگان همکار او نیز در توسعه او نقش داشته اند. هانت می گوید "[آنها] به عنوان مثال رهبری می شوند." "از لحاظ چگونگی زندگی آنها و به سختی کار خود را انجام دادند و مراقبت های زیادی از خود و موفقیت های حرفه ای داشتند

بالا پایین