- Aug
- 6,389
- 47,031
- مدالها
- 23
موافقت شدسلام
دو هفته مرخصی
وقت کافی فعلاً نیست، از شرایط روحی خرابم.
کار ها رو به کادر بسپارید.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!موافقت شدسلام
دو هفته مرخصی
وقت کافی فعلاً نیست، از شرایط روحی خرابم.
موافقت شد.سلام
درخواست مرخصی از دوتا رنگام
دو هفته یا ۱۰ روز
دلیل: نداشتن وقت کافی و درسام
میخوام گوشیمو خاموش کنم به درسام برسم .
@MHP
موافقت شد.سلام. شبتون خوش
درخواست مرخصی دارم تا دوشنبه اون هفته. یعنی 5روز
امتحانای میان ترم دانشگاهم شروع شده همش افتاده پشت سرهم.
💙💙
موافقت شد.درود
مرخصی به مدت یه هفته
از دو تا رنگام
دلیل: یه کنفرانس سخت و وقت گیر، نمیتونم زیاد آن بشم..
موافقت شد تا 13 آذرچهار روز
بخش زیر نظر: تالار کپیست و ویرایش
دلیل: امتحان و اینکه شدیدا بیمار شدم
از مرخصی قبلی شما 19 روز گذشتهسلام
مرخصی برای دو هفته
تمام رنگ ها
هفته آینده پشت سر هم امتحان داریم و هم اینکه قراره پدرم گوشیم رو ببره شهر
صدایِ گوشیم که خراب شده درست کنه.
بله درسته اما بهتون اطلاع دادم که همون زمان مرخصی قبل رو کنسل کردیم و من همهیِ فعالیت هم رو انجام دادم در اون زمان و اون مرخصی محسوب نمیشه و اینکه اشکالی نداره ۱۵ آذر شروع به فعالیت میکنم.موافقت شد تا 13 آذر
از مرخصی قبلی شما 19 روز گذشته
تنها تا 15 اذر موافقت شد.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک