جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر مربای کیوی شفاف

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام مربای کیوی شفاف ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 262 بازدید, 14 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مربای کیوی شفاف
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
طرز تهیه مربای کیوی رزا منتظمی خواص مربای کیوی خانم گل آور خانم اردستانی هانی شف خوشمزه در خانه به شکل گل له شده درسته
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مربای کیوی یکی از انواع مرباهای خاص و مجلسی ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می‌شود. این مربا را به سلیقه خود می‌توانید با طعم‌های ملس یا شیرین درست کنید
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
برای تهیه مربای کیوی، ابتدا کیوی‌ها را پوست می‌گیریم و خرد می‌کنیم. شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر کاملا حل شود. پس از اطمینان از قوام شربت، کیوی‌ها را اضافه می‌کنیم و حرارت را افزایش می‌دهیم تا شربت جوش بیاید.

در ادامه کف سطح مربا را جمع می‌کنیم و حرارت را کاهش می‌دهیم. پس از ۳۰ دقیقه پخت، آب لیمو و در صورت تمایل وانیل را اضافه می‌کنیم. مربا را برای ۱۲ ساعت در دمای محیط خنک می‌کنیم، سپس در یخچال یا فریزر نگهداری می‌کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2
مواد لازم مربای کیویمقدار مواد
کیوی۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب½ لیتر
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه شربت​

برای مربای کیوی حتما از کیوی های رسید و سفت استفاده کنید. ابتدا کیوی ها را پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه شکر و آب را در یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۲: چگونه قوام شربت را بررسی کنیم​

حالا باید صبر کنیم تا شربت به غلظت برسد و شکر به طور کامل حل شود. برای اینکه متوجه شویم شربت به غلظت مناسب رسیده است با یک قاشق خشک و تمیز مقدار کمی از شربت بر می داریم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود.

 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۳: اضافه کردن کیوی به شربت قوام‌یافته​

پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود قرار می دهیم، اگر شربت آبکی نبود و بین دو انگشت کمی کش امد یعنی شربت قوام آمده است. پس از اینکه شربت قوام آمد کیوی های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۴: جوشاندن شربت و جمع‌آوری کف​

حالا حرارت را زیاد می کنیم تا شربت جوش بیاد و روی آن کف کند. حتما کف های روی مربا را بگیرید تا مربای شما در پایان پخت شفاف شود. پس از اینکه کف روی مربا را جمع کردیم، حرارت را کم می کنیم تا کیوی ها بپزند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۵: پخت نهایی کیوی و افزودن طعم‌دهنده‌ها​

تقریبا حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کیوی ها زمان لازم است. پس از اینکه کیوی ها به طور کامل پختند آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. برای طعم بهتر مربا می توانید کمی وانیل هم اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
139
مدال‌ها
2

مرحله ۶: خنک کردن و نگهداری مربای کیوی​

مربا را به همین صورت به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر مقدار مربا زیاد است می توانید تا یک سال آنرا در فریزر نگهداری کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-
بالا پایین