جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه مرغ مینا در کتاب کشتن مرغ مینا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه طبیعت و جانداران توسط آریادخت با نام مرغ مینا در کتاب کشتن مرغ مینا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 445 بازدید, 49 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه طبیعت و جانداران
نام موضوع مرغ مینا در کتاب کشتن مرغ مینا
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
همچنان‌که حدس می‌زدم شکوه‌های من در جیم مؤثر افتاد و اجرای نمایشنامه‌ی بو رادلی برای مدتی به منظور آرام کردن من متوقف شد

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
در صورتی که اتیکوس این بازی را منع می‌کرد جیم چاره‌ای اندیشیده بود. خیلی ساده فقط نام اشخاص را عوض می‌کرد و آن وقت هیچ ک.س نمی‌توانست مدعی شود که ما نمایشنامه‌ی به‌خصوصی را بازی می‌کنیم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
دیل با این نقشه کاملاً موافق بود. وجود او که سایه‌وار همه جا به دنبال جیم می‌رفت برای من معمایی شده بود

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
اوایل تابستان از من تقاضای ازدواج کرد ولی به زودی این مطلب فراموش شد. ابتدا با من رفتاری داشت که انگار مایملک او هستم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
می‌گفت تنها دختری خواهم بود که او همیشه دوست خواهد داشت و بعد فراموشم کرد. دوباره او را کتک زدم، اما بدون نتیجه.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
اما من هم از شرکت در طرح‌های آن‌ها که به تدریج ماجراجویانه می‌شد احتراز داشتم و از ترس اینکه «دختر» خوانده شوم اغلب روزهای تابستان آن سال موقع غروب آفتاب را با خانم ماودی اتکینسون روی ایوان خانه‌ی او می‌گذراندم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
این کار موجب شد که به جیم نزدیک‌تر شود. آن‌ها غالباً در کلبه‌ی روی درخت با هم به سر می‌بردند. نقشه می‌کشیدند و توطئه می‌چیدند و تنها وقتی احتیاج به یک نفر سوم داشتند به یاد من می‌افتادند

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
من و جیم بدون اینکه با خانم ماودی برخورد زیادی داشته باشیم همیشه اجازه داشتیم در حیاط خانه‌اش به شرط آنکه مواظب گل‌های آزاله‌ی او باشیم هرجا دلمان خواست بازی کنیم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
تا وقتی جیم و دیل مرا از جمع خودشان نرانده بودند، خانم ماودی برایم فقط همسایه‌ای بود بالنسبه مهربان‌تر از دیگران.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
نام کتابکتاب کشتن مرغ مینا