جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی مرغ پرتقالی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام مرغ پرتقالی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 528 بازدید, 11 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مرغ پرتقالی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
ده دقیقه آخر پخت مرغ مقداری از زعفران دم‌کرده و در صورت نیاز نمک به سس مرغ پرتقالیتان اضافه کنید، تا رنگ و رویی مجلسی‌تر به غذا دهد.
نکته: همان لحظه‌ای که نیاز است پرتقال‌ها را به مرغ اضافه کنید آب آن‌ها را بگیرید. چون آب پرتقال تلخ می‌شود و طعم خوبی به خود نمی‌گیرد.
okala-final-1.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
نکات مهم در تهیه مرغ پرتقالی:
بهتر است پرتقال‌ها در میکسر یا مخلوط‌ کن پوره شوند. در این حالت فیله‌های پرتقال هم پوره می‌شود و هنگام اضافه کردن به مرغ سس غلیظ‌تری به شما می‌دهد.
اگر تمایل دارید که سس مرغ پرتقالی شما رقیق و اصطلاحاً صاف باشد. می‌توانید به کمک آب‌ میوه گیری‌های دستی یا آب مرکبات‌گیری، فقط آب پرتقال را بگیرید.
بعد از پخت با کمک خلال پسته و زرشک یا همان فیله‌های پرتقال می‌توانید غذا را تزیین و سرو کنید.
 
بالا پایین