جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی مرغ کره ای | Butter Chicken

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام مرغ کره ای | Butter Chicken ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 184 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مرغ کره ای | Butter Chicken
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان در سرتاسر دنیا شهرت دارند و حتی اگر تا به حال به هند سفر هم نکرده باشید حتما با چند غذای هندی آشنا هستید. هند کشوری بسیار پهناور است و در هر منطقه و خطه با غذاهای مختلفی می توانید روبرو شوید، با این حال برخی غذاهای هندی هستند که بیش از همه شهرت پیدا کرده اند و بسیاری از توریست ها آن ها را در سفر امتحان می کنند. در این مطلب معروف ترین غذاهای هندی را به شما معرفی می کنیم که با طعم بی نظیر و لذیذی که دارند همه را شیفته و دلباخته خود کرده اند
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
مرغ کره ای | Butter Chicken

مرغ کره ای یا باتر چیکن یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای هندی است که علاوه بر خودِ هند، در کشورهای مختلف دنیا هم پرطرفدار است. در رستوران های هندی در کشورهای مختلف دنیا این غذا در صدر انتخاب های مشتریان قرار دارد. باتر چیکن روشی لذیذ برای طبخ مرغ است و با استفاده از ادویه های هندی و موادی که در آن استفاده می شود طعمی بی نظیر از مرغ را به شما ارائه می کنند. این غذا اغلب با عدس سیاه، نان و سالاد سبز سرو می شود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. مرغ کره ای در عین حال که غذایی بسیار خوشمزه است اما طرز تهیه ساده ای دارد و ماده اصلی و ضروری در این غذا ادویه کاری هندی است. البته برای تهیه این غذا به موادی مثل روغن زیتون، سیر، پیاز، زنجبیل، کره و پوره گوجه فرنگی هم نیاز خواهید داشت. مرغ کره ای در روش سنتی باید در تنور هیزمی پخته شود، اما امروزه آن را به صورت گریل شده، کبابی و سرخ شده هم تهیه می کنند.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
🔸کره :100 گرم
🔸روغن:1 قاشق غذاخوری
🔸پیاز ریز شده :2 عدد متوسط
🔸زنجبیل تازه له شده :1 قاشق چایخوری
🔸پودر کاری :2 قاشق چایخوری
🔸گشنیز نرم شده :2 قاشق چایخوری
🔸پودر فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
🔸زیره سیاه درسته :1 قاشق چایخوری
🔸سیر تازه خورد شده :1 قاشق چایخوری
🔸نمک :1 قاشق چایخوری
🔸هل سبز درسته :3 عدد
🔸دانه فلفل سیاه :3 عدد
🔸ماست:3/2 پیمانه یا 150 میلی لیتر
🔸رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
🔸مرغ :8 تکه بدون پوست
🔸آب :3/2 پیمانه
🔸خامه کم چرب:3/2 پیمانه
🔸گشنیز تازه :مقداری
🔸 فلفل سبز ریز شده :2 عدد
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
تهیه مرغ کره‌ای

ابتدا مرغ را پاک کرده ، خرد کنید و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود. در این فاصله بقیه مواد (به جز گشنیز، پیاز و خامه) را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرغها را داخل آن بریزید و کنار بگذارید.در این فاصله پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید .

بعد از اینکه پیاز ها طلایی شد ، مخلوط مرغ را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت بپزید. سپس خامه را افزوده و 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.

مرغ کره ای هندی را در ظرف مورد نظر بکشید و با گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
نکات نهایی

🔸مرغ کره ای جزو غذای ملل - هندی میباشد
🔸زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
🔸و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
🔸مرغ کره ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
🔸توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
بالا پایین