جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه مصاحبه پریناز ایزدیار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام مصاحبه پریناز ایزدیار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 461 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع مصاحبه پریناز ایزدیار
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
پس در این سال ها پیشنهادهایی برای حضور در سینما داشتید و قبول نکردید؟

تا دلتان بخواهد از این پیشنهادها داشتم، ولی اصلا دلم نمی خواست به هیچ کدام از آنها بروم.

دقیقا از چه نظر کارهای ضعیفی بودند؟

بسیاری از این کارها که به من پیشنهاد شد، سر تا پا پر از ایراد بود؛ مثلا صفحه اول فیلمنامه را می خواندی، ولی نمی توانستی به صفحه بعد بروی. خب چطور باید دلم راضی شود که در این فیلم بازی کنم؟

ولی خیلی از همکاران تان که اکثر مثل شما با تلویزیون هم چهره شدند، این مسیر را انتخاب کردند و بازیگران این مدل فیلم ها شدند…

به نظرم هر ک.س باید دلیل این را که وارد این حرفه می شود، بداند. بالاخره شما به عنوان بازیگر یک کاری را قبول می کنی که از آن لذت ببرید و در عین حال چیزی هم به شما اضافه کند، نه اینکه کم کند یا کاری را بکنید که فردا بتوانید بگویید من در فلان فیلم بازی کردم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شما خودتان دلیل وارد شدن به این حرفه را می دانستید؟

من از همان ابتدا تکلیفم با خودم روشن بود و از روزی که آمدم ،گفتم دلم می خواهد فیلم خوب بازی کنم؛ فیلمی که با بازی در آن هم به خودم احترام گذاشته باشم، هم به مخاطبم، نه اینکه صرفا برای دیده شدن و معروف شدن بروم در هر فیلمی بازی کنم. اصلا این چیزها دلیل ورودم به این حرفه نبود.

البته شما هم در انتخاب هایتان یکی دو کار گل درشت داشتید!

قبول دارم که من هم در انتخاب هایم اشتباهاتی داشتم، ولی خدا را شکر به آن فضاحتی نبوده که نتوانم جبران شان بکنم. انتخاب هایم هم به خاطر تجربه کم یا مشورت های نادرستم بوده، بالاخره اشتباه در زندگی حرفه ای هر کسی پیش می آید.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ملاک شما برای انتخاب کارها چیست؟ اصلی بودن یا فرعی بودن نقش تان چقدر در انتخاب ها تاثیر دارد؟

خیلی چیزها در انتخاب یک نقش اهمیت دارد، ولی اولین چیزی که برای من مهم است، متن کار و فیلمنامه اثر است بعد از آن نقشی که خودم بازی می کنم و بعد هم کارگردان. البته نه اسم کارگردان و کوچک و بزرگ بودنش، میزان هوش و خلاقیت کارگردان.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8