جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب مضرات مصرف زیاد چای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام مضرات مصرف زیاد چای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 202 بازدید, 3 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع مضرات مصرف زیاد چای
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
کاهش جذب آهن
چای منبعی غنی از دسته‌ای از ترکیبات به نام تانن است. تانن‌ها می‌توانند به آهن موجود در برخی غذاها متصل شوند و آن را برای جذب در دستگاه گوارش غیرقابل دسترس کنند. کمبود آهن یکی از شایع‌ترین کمبودهای مواد مغذی در جهان است و اگر سطح آهن پایینی دارید، مصرف بیش از حد چای ممکن است وضعیت شما را تشدید کند. تحقیقات نشان می دهد که تانن چای بیشتر از غذاهای حیوانی، مانع جذب آهن از منابع گیاهی می‌شوند. بنابراین، اگر از یک رژیم غذایی گیاهی یا گیاهخواری سخت پیروی می‌کنید، ممکن است بخواهید به میزان چای مصرفی خود توجه بیشتری داشته باشید. مقدار دقیق تانن در چای بسته به نوع و نحوه تهیه آن می‌تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد. با این حال، محدود کردن مصرف خود به ۳ فنجان یا کمتر (۷۱۰ میلی‌لیتر) در روز احتمالاً یک محدوده امن برای اکثر افراد است
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
حالت تهوع
برخی از ترکیبات موجود در چای ممکن است باعث حالت تهوع شود، به‌خصوص زمانی که به مقدار زیاد یا با معده خالی مصرف شود و این موضوع از مضرات چای برای معده است. تانن موجود در برگ چای عامل طعم تلخ و خشک چای است. ماهیت قابض تانن‌ها همچنین می‌تواند بافت گوارشی را تحریک کند و به‌طور بالقوه منجر به علائم ناراحت کننده مانند حالت تهوع یا درد معده شود. مقدار چای مورد نیاز برای داشتن این اثر می تواند به طور چشمگیری بسته به فرد متفاوت باشد. می‌توانید کمی شیر اضافه کنید یا مقداری غذا همراه با چای خود میل کنید. تانن‌ها می‌توانند به پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های موجود در غذا متصل شوند، که می‌تواند تحریک گوارشی را به حداقل برساند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
عوارض بارداری
قرار گرفتن در معرض سطوح بالای کافئین از نوشیدنی‌هایی مانند چای در دوران بارداری ممکن است خطر عوارضی مانند سقط جنین و وزن کم نوزاد هنگام تولد را افزایش دهد. داده‌های مربوط به خطرات کافئین در دوران بارداری متفاوت است و هنوز مشخص نیست که چه میزان از آن بی‌خطر است. با این حال، اکثر تحقیقات نشان می‌دهند که اگر مصرف روزانه کافئین خود را کمتر از ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم نگه دارید، خطر عوارض نسبتاً کم باقی می‌ماند.


برخی از افراد ترجیح می‌دهند به جای چای معمولی دمنوش‌های گیاهی بدون کافئین بنوشند تا در دوران بارداری در معرض کافئین قرار نگیرند. با این حال، استفاده از همه چای‌های گیاهی در دوران بارداری بی‌خطر نیست. به عنوان مثال، دمنوش های گیاهی حاوی کوهوش سیاه یا شیرین بیان ممکن است باعث زایمان زودرس شود و باید از مصرف آن اجتناب شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
اضطراب و مشکل در خوابیدن تنفس سریع‌تر سردرد افزایش ادرار ضربان قلب نامنظم تهوع و استفراغ عصبی بودن و بی قراری صدای زنگ در گوش لرزش فشار خون بالا کم خونی از دیگر مشکلات مصرف زیاد چای است.
 
بالا پایین