جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب مضرات مصرف نودل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام مضرات مصرف نودل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 239 بازدید, 8 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع مضرات مصرف نودل
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
چربی زیاد نودل
یک بسته 85 گرمی نودل حاوی 14.5 چربی است و چربی اشباع شده ناسالم 6.5 گرم آن را تشکیل می‌دهد که یک سوم بیشتر از میزان مجاز مصرف روزانه است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
عدم برخورداری از پروتئین و مواد معدنی نودل
به سختی می‌توان ارزش غذایی در این ماده خوراکی مشاهده کرد. میزان ویتامین C ،A و کلسیم در آن صفر است. نودل تنها حاوی چهارم گرم پروتئین و 10 درصد آهن است که برای تامین نیاز بدن بسیار اندک است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
وجود انواع طعم دهنده‌ها در نودل
پودر‌های طعم دهنده به کار رفته در نودل از نمک، قند، ادویه و «مونوسدیم گلوتامات» ساخته شده که بیشتر آنها برای سلامتی ضرر دارند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
نودل دارای نمک زیاد است
نودل فوری حاوی مقدار بسیار بالایی سدیم است که با مصرف هر بسته آن 41 درصد از میزان نمک مجاز بدن در روز تامین می‌شود. بیشتر سدیم موجود در این ماده خوراکی از طعم‌دهنده‌های آن ناشی می‌شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
وجود ماده شیمیایی بیسفنول A در نودل
این ماده شیمیایی در بسته بندی نودل استفاده می‌شود و بر مسیری که هورمون‌ها پیام‌ها را به سراسر بدن می‌فرستند تاثیر مختل‌کننده می‌گذارد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
شیوه ناسالم آماده‌سازی نودل
برای اینکه بتوان بسته‌های حاوی نودل را برای چند ماه نگهداری کرد تولیدکنندگان آن را در روغن سرخ می‌کنند که برای سلامتی مضر است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
ابتلا به سندرم متابولیک قلبی با مصرف نودل
بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف نودل فوری برای دو تا سه بار در طول هفته با ابتلا به این سندرم ارتباط دارد که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیگر بیماری‌ها همچون دیابت و سکته مغزی را افزایش دهد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی با نودل
“سندرم متابولیک” به عنوان یک گروه از علائم تعریف شده است که باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و ایجاد دیابت می شود. این علائم عبارتند از:

فشار خون بالا
کلسترول بالا
سطح تری گلیسیرید بالا
قند خون بالا
افزایش چربی شکمی
بر طبق یک مطالعه که نتایج آن در سال ۲۰۱۴ در Nutrition منتشر شده نشان داد که زنانی که ۲ یا ۳ بار در هفته رشته فرنگی مصرف می کنند، میزان شیوع سندرم متابولیک در بدنشان زیاد است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
علاوه بر این، سرخ کردن عمیق که یکی از گام های مهم در فرایند تولید اکثر ماکارونی های فوری است، باعث ورود بیش از حد چربی های اشباع به بدن شده و عامل خطر بیشتری را برای ابتلا به بیماری های قلبی فراهم می کند.
 
بالا پایین