جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انیمیشن معرفی انیمه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط 🔗مهرانه عسکری 📎.♡ با نام معرفی انیمه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 367 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع معرفی انیمه
نویسنده موضوع 🔗مهرانه عسکری 📎.♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط 🔗مهرانه عسکری 📎.♡
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
✒️به نام خالق مغز🧠​

این تایپیک برای اوتاکو ها و کسایی که به انیمه علاقه دارند درست شده.
قراره توی این تاپیک انواع انیمه رو معرفی کنیم و راجب‌ش بحث کنیم.
امیدوارم شما انیمه ی مورد نظر خودتون پیدا کنید و از دیدنش لذت ببرید.
از طرف یک اوتاکو🍁🦋

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
سلام دوستان عزیز
من‌ مهرانه ام و علاقه‌ی شدیدی به انیمه دارم.

اولین انیمه ای که معرفی می‌کنم، در ژانر ترسناک هست.
کلاً از هر ژانر یک انیمه معرفی می‌کنم.
امیدوارم خوشتون بیاد 🦋🍁

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
bx11111-Y4QgkX8gJQCa.png

انیمه❥• دیگری
مدت زمان : هر قسمت 24 دقیقه
ژانر | ترسناک، رازآلود، ماورا طبیعی، مدرسه ای محصول کشور : ژاپن​
سال پخش :2012
وضعیت : اتمام پخش
تعداد قسمت ها : 12 قسمت

خلاصه :
بیست و شش سال پیش دانش آموزی به نام میساکی در یک کلاس سال سوم راهنمایی درس میخواند. او شاگردی ممتاز بود و در ورزش هم خوب بود. همچنین گیرایی و جذابیتش او را در بین همکلاسی هایش محبوب ساخته بود. وقتی او به طوری ناگهانی میمیرد، همکلاسی های او تصمیم میگیرند که تا هنگام فارق التحصیل شدن طوری به رفتارشان ادامه بدهند که انگار او هنوز زنده است. سپس، در بهار سال ۱۹۹۸، پسری به نام ساکاکیبارا کویچی به آن کلاس منتقل میشود، و جو ترسناک آنجا باعث براگیخته شدن شکش میشود. مخصوصا به دختری زیبا و گوشه گیر به نام مـِی میساکی که چشم بندی برچشم خود دارد و همیشه درحال نقاشی است.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
انیمه دیگری یکی از انیمه‌های سینن (Seinen) است که در سال 2012 منتشر شده بود.
کلمه سینن در ژاپنی یعنی جوان و به دسته ای از مانگا و انیمه گفته می‌شه که هدف آنها افراد بزرگسال بین هجده تا چهل ساله هستند. افراد دیگه میتونن این انیمه‌ها را تماشا می‌کنند اما توصیه شده کودکان این انیمه‌ رو تماشا نکنند.
به دلیل صحنه‌های یک کوچولو خشن ❤️‍🔥

ژانر انیمه دیگری ترسناک و ماورا طبیعی است. این انیمه بر اساس یک رمان و مانگای اقتباس شده از آن به همین نام از یوکیتو ایاتسوجی و هیرو کیوهارا و به کارگردانی سوتومو میزوشیما در P.A. Works تولید شده بود.

زمان پخش انیمه دیگری اولین بار در تاریخ 10 ژانویه 2012 معادل 20 دی 1390 بود
و در تاریخ 27 مارس 2012 معادل 8 فروردین 1391 به پایان رسیده بود.
تعداد قسمت های انیمه دیگری دوازده اپیزود و مدت هر قسمت حدود بیست دقیقه است و فقط یک فصلِ پس اگر دنبال انیمه با تعداد قسمت‌های کم و رازآلود هستین این انیمه یکی از انیمه‌هایی است که می‌تونید تماشا کنید.
به شخصه پیشنهاد می‌کنم 👍🏻

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
Ansatsu-Kyoushitsu.jpg
انیمه❥• کلاس آدمکشی (کلاس ترور)

ژانر: اکشن، کمدی، مدرسه‌ای

سال پخش: ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶

| تعداد اپیزود: ۲۲+۲۵ |

وضعیت: پایان‌یافته

خلاصه :

داستان حول محور دانش آموزانی می چرخه که باید تا پایان سال معلم خودشون رو بکشن ! بیگانه بسیار پر قدرت که به تازگی ماه رو از بین برده و تضمین کرده اگر تا پایان سال به دست دانش آموزان کشته نشه ، زمین رو هم از بین می بره .

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
این انیمه در ژانر اکشن و کمدی، توجه مخاطب ها رو به خودش جذب کرده.
Assassination Classroom روایت کننده یک داستان کمدی ساده نخواهد بود. بلکه این انیمه پاش رو فراتر از این بحث‌ها گذاشته و در دل خود موجی از احساس را پنهان کرده که با تماشاش به مخاطب القا می‌شود.

شخصیت پردازی این روایت کننده یکی از بهترین دلایلی هست که میتونه این انیمه رو جذاب کنه. در طول انیمه ما با بیش از 30 شخصیت رو به رو می شیم که داستان رو جذاب و جذاب تر می کنن.
این انیمه احتمالاً دارای فصل 2 و 3 باشه. بنده اطلاع کامل ندارم ولی بشدت پیشنهاد می کنم ببینیدش🤣👍🏻

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
ژانر بعدی ماجراجویانه است🦕🦎
2f8549c663997f8ee6ac5ab266fdd44afilimo1.jpg
Hunter x Hunter
مدت زمان : هر قسمت 23 دقیقه |
ژانر : اکشن پسرانه فانتزی قدرتی ماجراجویی | محصول : کشور ژاپن
سال پخش : 1999
وضعیت : اتمام پخش
خلاصه :
گون (شخص اصلی داستان) که پسری کنجکاو است در ارزوی پیدا کردن پدر خود ، روستای خود را ترک کرده و به ماجراجویی میپردازد ، در حین ماجراجوی با افرادی اشنا میشود به نام های کیلوا ، کوراپیکاو … که در تمام مسیر انیمه دنبال این شخص هستند.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
302
1,498
مدال‌ها
2
هانتر×هانتر، نام یک مجموعه مانگا است که نویسنده اش یوشیهیرو توگاشی که از روی آن دو مجموعه انیمه هم ساخته شده‌است.
اولین قسمت مانگای هانتر × هانتر در ماه مارس سال ۱۹۹۸ پخش شد..
کارگردان این نیمه‌ی 148 قسمتی هیروشی کوجینا هستن.
درواقع، این انیمه، دوتاست.
یکی در سال 1999 پا به دنیای انیمه ها گذاشته و یکی هم در سال 2011.
مجموعه ی 1999 دارای 62 قسمت هست و خب کیفیت کمتری نسبت به دیگری داره.
مجموعه ی 2011 دارای 148 قسمت هست که من خودم این مجموعه رو نگاه کردم و واقعا عالی بود.
برای اطلاع بیشتر هانتر یعنی شکارچی.
یعنی کسی که برای انجام ماموریت های خطرناک به خطرناک ترین جاها میره و با خطرناک ترین آدما مبارزه میکنه.
مطمئناً از این انیمه خوشتون میاد البته اگر طرفدار انیمه های طولانی نیستید پیشنهادش نمی کنم👍🏻🦋

بالا پایین