جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

کلاس و کتاب‌خوانی معرفی کتاب خواهر من قاتل زنجیره ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کلاس‌ها و کتابخوانی توسط tooka با نام معرفی کتاب خواهر من قاتل زنجیره ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 146 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کلاس‌ها و کتابخوانی
نام موضوع معرفی کتاب خواهر من قاتل زنجیره ای
نویسنده موضوع tooka
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط tooka
موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
IMG_20220904_170450_780.jpg

«کورید، خواهر بزرگ‌تر آیولا، همیشه مسئولیت مراقبت از او را بر دوش خود احساس می‌کند. آیولا خواهری است که زیبایی‌اش زبانزد خاص و عام است، اما مردانی که وارد زندگی‌اش می‌شوند به سرنوشت خوبی دچار نمی‌شوند و کورید از این راز به‌خوبی آگاه است؛ اما وقتی پای دکتری که عاشقش است وسط می‌آید آیا باز هم می‌تواند او را به سمت آینده مبهمش رهسپار کند؟»

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
«خواهر من، قاتل زنجیره ای» از اوینکان بریثویت، نویسنده جوان بریتانیایی است. او در این اثر که اولین کتابش هم محسوب می شود فضایی متفاوت را برای مخاطبین خلق می‎کند.

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
این اثر رمانی رازآلود و معمایی ست که در فضایی با چاشنی طنز و هیجان به وقوع می پیوندد و از سایر رمان های هم ژانرش متمایز است. همین تمایز است که حسابی به مذاق خوانندگان و منتقدان خوش آمده است.

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
بریثویت برای این رمان نه تنها جایزه بهترین کتاب معمایی لس آنجلس تایمز را از آن خود کرده، بلکه از یک طرف نامزد جایزه بوکر و بهترین رمان ادبیات داستانی زنان شده و از طرف دیگر نامزد جایزه بهترین رمان دلهره آور معمایی و همچنین بهترین کتاب اول از دیدگاه خوانندگان گودریدز»

بالا پایین