جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

کلاس و کتاب‌خوانی معرفی کتاب مقل خون در رگ های من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کلاس‌ها و کتابخوانی توسط tooka با نام معرفی کتاب مقل خون در رگ های من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 140 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کلاس‌ها و کتابخوانی
نام موضوع معرفی کتاب مقل خون در رگ های من
نویسنده موضوع tooka
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط tooka
موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
IMG_20220904_170255_547.jpg
نفسی که می‌کشم تو هستی؛
خونی که در رگ‌ هایم می‌ دود
و حرارتی که نمی ‌گذارد یخ کنم.
امروز بیشتر از دیروز دوستت می‌ دارم و فردا بیشتر از امروز. و این ضعف من نیست، قدرت توست...

#احمد_شاملو
#مثل_خون_در_رگهای_من

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
"مثل خون در رگ‌‌های من "نامه های شاملو به آیدا است. این کتاب شامل بیست نامه‌‌ی عاشقانه‌ی احمد شاملو به همسرش آیدا سرکیسیان است که در سال‌‌های چهل و پنجاه خطاب به او نوشته است و بیشتر هم مربوط به ابتدای آشنایی آن هاست.

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
آیدا سرکیسیان همسر احمد شاملو بالاخره بعد از پانزده سال از مرگ همسرش، این شاعر جریان‌ ساز در سال ۱۳۹۴ اجازه‌‌ی انتشار این نامه‌‌ها را داد.

موضوع نویسنده

tooka

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
398
2,300
مدال‌ها
2
در انتهای کتاب نامه های شاملو به آیدا نیز تصویر هفده نامه با دست‌ خط خود شاعر گنجانده شده‌ است که بدون تامل خواننده را سوار بر قالی خیال به سمت و سوی سال‌های حیات این ابر شاعر رهسپار می‌کند. در واقع فارغ از محتوای خاص این نامه‌‌ها می‌ توان آن‌‌ها را بخشی از تاریخ زندگی شاعر به حساب آورد.

بالا پایین