جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی معرفی کمیک | لبخندها مجموعه (۱)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط ;FOROUGH با نام معرفی کمیک | لبخندها مجموعه (۱) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 86 بازدید, 10 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع معرفی کمیک | لبخندها مجموعه (۱)
نویسنده موضوع ;FOROUGH
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ;FOROUGH
موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

「 مدیر ارشد فرهنگ و هنر 」
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
1285691713089270.jpg
کمیک لبخندها

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
کمیک لبخند‌ها جلدِ وقتی به نظر خودم زشت بودم
نویسنده: رینا تلگمایر
مترجم: هدا نژادحسینیان
ناشر: نشر اطراف

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
اگر شما هم جزو آن دسته‌ای هستید که از عکس‌های دوران نوجوانی‌تان متنفرید یا حتی خاطرات آن دوران، افکارتان را آزرده می‌کند، احتمالاً با رینا تلگمایر، نویسنده و تصویرگر کتاب لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم، هم‌ذات‌پنداری خواهید کرد. تلگمایر برای هم‌دردی با نوجوانی خودش، شروع به نوشتن خاطرات آن دوران کرد و با این‌ کار یکی از پرفروش‌ترین زندگی‌نامه‌های مصور نیویورک تایمز را به تحریر درآورد

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
نوجوانی دوره‌ی عجیبی در زندگی است، کوچک‌ترین اتفاقی در این دوران می‌تواند تا مدت‌ زیادی، ذهن و قلب ما را به خود مشغول کند و ما را آزار دهد. رینا تلگمایر (Raina Telgemeier) در کتاب لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم (Smile)، یکی از همین خاطرات ناراحت‌کننده‌اش را برای خوانندگان تعریف می‌کند. داستان از جایی شروع می‌شود که رینا در کلاس ششم دبستان به‌ خاطر اتفاقی که برای دندان‌هایش می‌افتد مجبور به ارتودنسی دندان‌هایش می‌شود.

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
از ارتودنسی! یکی از زشت‌ترین و درعین‌حال کاربردی‌ترین اختراعات بشریت! اختراعی که هیچ نوجوانی در سن بلوغ آن‌هم جلوی هم‌کلاسی‌های مدرسه و دوستان‌ صمیمی‌اش، آرزوی استفاده از آن را نمی‌کند؛ اما رینا، خیلی اتفاقی درگیر آن شده بود و حالا باید با این وسیله‌ی بدقیافه و زشت، چند سال باقی‌مانده از دوران بلوغش را سپری می‌کرد.

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
تصور کنید رینا لحظه‌ی شنیدن این خبر، موقع دیدن سیم‌های نقره‌ای و زمخت ارتودنسی یا در اولین برخورد با تصویرش در آینه، چه حجمی از احساسات مختلف مثل شرم و غم را تجربه کرده است. عواطفی که تجربه‌ی آن‌ها در سنین کم در کنار همه‌ی آن به‌هم‌ریختگی‌های هورمونی و سردرگمی‌های بلوغ، می‌تواند اثرات جبران‌ناپذیری روی رینای نوجوان بگذارد

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
اما رینا چطور تا کلاس یازدهم را با ارتودنسی‌اش سپری می‌کند؟ آیا راهی وجود دارد که خاطرات تلخ کودکی‌مان را به‌ راحتی پشت‌سر بگذاریم و در سال‌های بزرگسالی با خنده و شوخی آن‌ها را برای هم تعریف کنیم؟ رینا تلگمایر با استعداد و مهارتی فوق‌العاده‌ای، تمام این احساسات و تجارب را در قالب تصویر و متن کنار هم می‌آورد تا علاوه بر هم‌دردی با کسانی که تجربه‌ای سخت در دوران نوجوانی‌شان داشته‌اند بتواند با آن‌دسته از مخاطبانی هم که درحال‌حاضر درگیر چنین تجربه‌ای هستند، همراه شود و به ‌آن‌ها بگوید که تنها نیستند و می‌توانند روی کمک‌ها و توصیه‌های او، حساب باز کنند.

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم توسط نشر اطراف در اختیار شما قرار گرفته است.

افتخارات کتاب لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم
از پرفروش‌ترین عناوین نیویورک تایمز
برنده‌ی جایزه‌ی Eisner

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
نکوداشت‌های کتاب لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم
یک داستان عالی و صادقانه با رنگ‌های عالی و سرگرم‌کننده! (گودریدز)
این کتاب‌ را به همه‌ی دوستانم توصیه می‌کنم، داستانی شگفت‌انگیز به بسیار به زندگی واقعی شباهت دارد. (آمازون)

موضوع نویسنده

;FOROUGH

سطح
5

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
طراح آزمایشی
شاعر انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Apr
10,030
16,086
مدال‌ها
7
کتاب لبخندها: وقتی به نظر خودم زشت بودم مناسب چه کسانی است؟
خواندن این کتاب به همه‌ی نوجوان‌هایی که ارتودنسی دارند یا در شرف گذاشتن آن هستند و خانواده‌های همراه و فهمیده‌ی آن‌ها، توصیه می‌شود.

بالا پایین