جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء معلم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته انشاء‌های کاربران توسط Mahi.otred با نام معلم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 353 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته انشاء‌های کاربران
نام موضوع معلم
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,570
6,494
مدال‌ها
12
نام انشا: معلم
نویسنده: مائدm
ژانر: اجتماعی
خلاصه: توصیف رفتار و اخلاق معلم

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .LAVIN.
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,570
6,494
مدال‌ها
12
آموزگار گرچه خداوندگار نیست
لیک بعد از خداوندگار بهتر از آموزگار نیست

[ لحظه‌ای که شمار را دیدم پیدا بود که از قبیله‌ی دیگری هستید، از قبیله دوستی‌ها و مهربانی‌ها؛ از قبیله آسمان؛
شما از طلوع محبت و دوستی گفتید و من در آئینه نگاهتان آفتاب را یافتم.
من تشنه‌ای بودم عطش قطره‌ای از علم، خنده‌ای بودم بی صدا، گلی بودم بی گل‌برگ؛ کویری سوزناک و سر انجام غافلی بودم که دیدگانم را بر حقایق بسته بودم.
منتظر بودم تا از آسمان پرنده‌ای با بال‌های سفید و قلبی روشن‌تر از نور و زلال‌تر از آب روان چشمه به سویم آید.
دست‌هایم را گرفته و مرا با خود به خورشید ببرد.
آنکس که مرا چون قطره‌ای به دریایی از علم متصل گرداند که بود؟

آن روح خندن، گل‌برگ گل، جان کویر؛ تشنه و فانوس راه نابینایی چون من که بود؟
آری تمامی عوامل موفقیت‌ها در وجودی آکنده از مهر و محبت و بی آلایش بنام معلم خلاصه می‌شود.
ای معلم، ای نقمه خوان سرای دوست بیا و برایم بخوان؛ از تنهاییمان بخوان و از ظلمت و تاریکی من.]
{معلم خوب من تو را سپاس}

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .LAVIN.
بالا پایین