جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اصول ترجمه توسط -pariya- با نام مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 547 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته اصول ترجمه
نام موضوع مقابله با فراموشی در زبان انگلیسی با 14 روش موثر
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
بسیاری از شما یادگیری زبان انگلیسی را دوست دارید اما گاهی اوقات به اندازه کافی زمان ندارید تا بتوانید آن را یاد بگیرید. من به شخصه به شش زبان صحبت می کنم و در حال یادگیری دو زبان دیگر هم هستم. اگر بخواهم همزمان همه این زبان ها را ارتقا دهم، پس هیچ زمانی برای انجام کار های دیگر پیدا نمی کنم. دقیقاً همین جا است که باید مراقبت کنم تا زبان ها را فراموش نکنم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
در واقع شما باید روی یک زبان مسلط شوید و بعد به سراغ زبان دیگری بروید . حتی اگر فقط یک زبان خارجی یاد گرفته باشید، باید بدانید که چگونه باید مراقب باشید که آن را از ذهن خود پاک نکنید.

به همین دلیل مقابله با فراموشی زبان ، یک امر بسیار مهم است و اگر شما به زودی بعد از یادگیری، مطالب را فراموش کنید، به هیچ دردی نمی خورد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
1-ژورنال نویسی
خود من سه سال پیش ژورنال نویسی را شروع کردم و اکنون تعجب می کنم که چگونه روزنامه‌ نگار نشدم.‌ قطعاً ژورنال نویسی کیفیت زندگی من را ارتقا داده است. حتی در زبان هایی که کم تر تسلط دارم هم ژورنال نویسی انجام داده‌ ام.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
مزیت ژورنال نویسی به زبان دیگر این است که شما در مورد عقاید و زندگی شخصی خودتان می نویسید. به این معنا که همه کلماتی که استفاده می کنید، تمام ابزاری است که به آن نیاز دارید. شاید این کار ساده باشد اما بسیار کار آمد خواهد بود.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
هنگامی که شروع به نوشتن چیزی می کنید، می فهمید که چگونه باید در مورد آن چیز صحبت کنید، زیرا به دنبال کلمات در دیکشنری می گردید. جالب ‌تر این که ژورنال نویسی می‌ تواند فقط ۵ دقیقه در طول روز وقت شما را بگیرد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
2-کتاب خواندن
قطعا شما ترجیح می دهید کتاب را به زبانی بخوانید که به آن تسلط دارید اما برای جلوگیری از فراموش کردن یک زبان، حتی در مرحله شروع کار ، باید خودتان را در معرض کتاب به آن زبان قرار دهید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
به همین دلیل زمانی که به نقطه راحتی رسیدید، می توانید کتاب ها را به زبان مختلف بخوانید تا زبان فراموش تان نشود. همچنین باید داستان های کوتاه و کتاب های دو زبانه را هم امتحان کنید.

من اخیراً یک رمان ژاپنی خواندم که در وهله اول کمی کار برایم سخت بود اما بعد از این که ۵۰ صفحه را گذراندم، به مهارت خوبی در خواندن زبان ژاپنی رسیدم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
3-خواندن مقاله ها
شاید فکر کنید که این مرحله با مرحله قبل تفاوتی ندارد اما مقاله متفاوت از کتاب است.

مقاله کوتاه تر از هر نوع کتابی است، بنابراین راحت ‌تر است. مقاله را می توانید متناسب با هر موضوعی که به آن علاقه دارید استفاده کنید. مقاله هایی در مورد سرگرمی یا مقاله های شبیه به روزنامه ، مجله و پست های اینترنتی.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
اگر هم در کشوری زندگی می کنید که زبان دومی که در حال یادگیری اش هستید، در آن کشور صحبت می شود، می توانید مقاله های آنلاین روز را بخوانید و فقط کافی است که به کامپیوتر یا موبایل خود مراجعه کنید

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,935
مدال‌ها
12
4-قرار دادن کتاب دور و بر خودتان
البته که نگاه کردن به تیتر کتاب های انگلیسی به این معنا نیست که می توانید جلوی فراموشی را بگیرید اما اگر این کتاب‌ ها برای شما و اطرافتان باشد و مدام در معرض دیدتان قرار بگیرد ، قطعاً یادگیری زبان را به شما یادآوری می‌ کند.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا
بالا پایین